“Kay-Sür-Yüz” İle Bir Günde Dört Mevsim Yaşandı

ATSO’nun düzenlediği ve Antalyaspor’un da destek verdiği Beyazdan Maviye Antalya “Kay-Sür-Yüz” Kış Sporları Organizasyonu, bir günde dört mevsimi yaşattı.

“Kay-Sür-Yüz” İle Bir Günde Dört Mevsim Yaşandı
11 Şubat 2019 15:12

ATSO’nun düzenlediği ve Antalyaspor’un da destek verdiği Beyazdan Maviye Antalya “Kay-Sür-Yüz” Kış Sporları Organizasyonu, sporcular ve izleyenlere dört mevsimi yaşattı.

Saklıkent Kayak Merkezi’nde 2.5 kilometrelik kayak yarışıyla start alan organizasyon, 45 kilometrelik bisiklet etabıyla devam etti ve Konyaaltı’nda 500 metrelik yüzme etabıyla sona erdi. İlk kez düzenlenen organizasyonda toplam 20 takım ve 60 sporcu yarıştı. Parkurlar boyunca çok sayıda sporsever tarihi yarışa tanıklık etti.

Antalya’nın tanıtımına büyük katkı sağlaması beklenen projeye Antalyaspor’un açık su yüzme takımı sporcuları ve master kategorisinde mücadele eden sporcuları da katıldı. Milli yüzücü Egemen Öztürk yüzerek, Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Alp Özel ise kayak yaparak organizasyona destek verdi.

Organizasyona dair açıklamada bulunan Alp Özel, “Antalyasporumuz üç yıldır açık su yüzme yarışı düzenliyor. Burada kazandığımız bilgi ve tecrübelerimizi aktararak master sporcularımızla organizasyona destek verdik. Şehrin en önemli markası olan Antalyaspor, Antalya’nın tanıtımında önemli bir yer alacak bu organizasyonun içinde yer almaya devam edecek.” dedi.