Kasımpaşa Galibiyeti Moralleri Yükseltti

Antalyaspor Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı, Kasımpaşa galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu…

Kasımpaşa Galibiyeti Moralleri Yükseltti
18 Mart 2018 21:07

Antalyaspor Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı, Kasımpaşa galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Sivasspor ve Göztepe mağlubiyetlerinin ardından takımda morallerinin iyice bozulduğunu belirten Arıcı, Kasımpaşa maçına sakat ve cezalı oyuncularından yoksun çıkmalarına rağmen aldıkları galibiyetin kendilerine çok iyi geldiğini söyledi.

Aldıkları galibiyetle puanlarının 28’e çıktığını hatırlatan Cumhur Arıcı, önemli rakiplerinden Kasımpaşa’nın sahasında galip gelmenin kendileri açısından çok kıymetli olduğunu kaydetti.

Zeki Yıldırım ile Danilo’nun sakatlıklarından dolayı ameliyat edildiğini ve orta sahada bu iki önemli eksiğe rağmen önemli bir deplasman galibiyeti aldıklarını vurgulayan Arıcı, takımda morallerin çok iyi olduğunu açıkladı.

Milli maçlar nedeniyle lige verilecek bir haftalık arayı daha iyi değerlendirmek istediklerini ifade eden Cumhur Arıcı, Bursaspor ve Karabükspor maçlarından da galibiyetle ayrılmak istediklerini belirtti.

Hakan Özmert ile Doukara’yı renklerine bağlayarak doğru transferler yaptıklarını belirten Arıcı,  iki futbolcunun da takıma katkılarının büyük olduğunu ve Doukara’nın çok hırslı bir futbolcu olduğunu Kasımpaşa maçında attığı golle gördüklerini söyledi.