Kaderimizi Belirleyecegiz

Hamza Hocamızın Fenerbahçe maçındaki aldığı risk, farklı mağlubiyete sebep oldu…

Kaderimizi Belirleyecegiz
25 Nisan 2018 08:59

Ligin bitmesine çok az kaldı. Alt sıralar iyice karıştı ve matematiksel olarak birçok takımın küme düşme ihtimali var. Kalan 4 maçta kendi kaderimizi kendimiz belirleyeceğiz.

35 puan ile 13. sırada bulunmak az da olsa bizi rahatlatıyor. Cumartesi günü 16.00’da Trabzonspor ile oynayacağımız iç saha maçı bizim için çok önemli. Takımın taraftarların desteğine çok ihtiyacı var. Bundan ötürü yönetimin elini taşın altına koyup bu maç için bilet fiyatlarını 1 TL veya 5 TL olarak belirlemesi gerektiğini düşünüyorum.

Hamza Hocamızdan da bir isteğim var. William’ın kadroya alınmama sebebini açıklamasını istiyorum. Taraftar olarak neyin ne olduğunu bilmek bizim hakkımız. Bu şekilde “Samuel Eto’o’nun telefonla aradığı isim yoksa kendisi mi” gibi akla birçok sorular ve senaryolar geliyor.

Hamza Hocamızın Fenerbahçe maçındaki aldığı risk, farklı mağlubiyete sebep oldu. Risk alarak bazı futbolcularımızın oynadıkları mevkilerini değiştirdi. Takımın en iyi top kesen oyuncusu olan Charles’ı 10 numaraya koyarak çok büyük bir hata yaptın be hocam. Ayrıca sağ bekte çok sğlam oynayan Nazım’ı sağ kanatta oynatman da beni şaşırttı. Nazım tabii ki o bölgede sırıtmıyor ancak bu sebepten ötürü formsuz Celustka sağ bekte oynamak zorunda kaldı ve yine tepkileri üzerine çekti. Eğer bu maçta kanatlarda Jevtovic ve Maicon olsaydı; Charles asıl mevkisinde, Nazım da sağ bekte oynardı ve çok farklı bir maç olabilirdi.

Bu arada bir Serikli olarak Serik Belediyesporumuzun 3. Lig’e çıkmasından ötürü gurur duydum. Tebrikler Serik Belediyespor!