Jose Morais’e Sivas Şoku

M.Sivasspor’a konuk olacak Antalyaspor’da Teknik Direktör Jose Morais, Sivas’a gidemeyecek olmanın üzüntüsünü yaşıyor…

Jose Morais’e Sivas Şoku
26 Şubat 2016 19:04

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında deplasmanda M.Sivasspor’a konuk olacak Antalyaspor’da Teknik Direktör Jose Morais, Sivas’a gidemeyecek olmanın üzüntüsünü yaşıyor.

Uçak yolculuğuna izin verilmeyen Antalyaspor teknik direktörü Jose Morais’in Sivas’a kara yoluyla gitme isteğine de doktorlar, yüksek rakım, soğuk hava ve basınç nedeniyle yeniden beyin kanaması geçirme riski taşıyabileceği gerekçesiyle izin vermedi. Portekizli teknik adam, bu yüzden Sivas deplasmanında takımının başında yer alamayacak.

Morais’in yaklaşık 3 hafta daha uçağa binemeyeceğini belirten doktorlar, Portekizli teknik direktörün kara yolu ile Sivas’a gitme talebine de olumsuz cevap verdiler. M.Sivasspor maçını Antalya’da ekran başında takip edecek Morais’in sonraki hafta oynanacak Kasımpaşa maçında kara yoluyla İstanbul’a gitmesi planlanıyor.

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, ilk 1 aylık sürecin Morais’in sağlık durumu açısından önemli olduğuna dikkati çekti, “Bu deplasmanda bizimle olmayacak. Morais takımın başından ayrı kalacağı için çok üzgün” diye konuştu.