Jose Morais, Antalyaspor’a Geri Döndü

Antalyaspor teknik direktörü Jose Morais, takımının başına geri döndü…

Jose Morais, Antalyaspor’a Geri Döndü
16 Şubat 2016 19:13

Beyin kanaması nedeniyle 12 gün tedavi gördüğü hastaneden taburcu olan Antalyaspor teknik direktörü Jose Morais, takımının başına geri döndü. Hastane sürecinin ardından ilk kez Antalyaspor’un başında antrenmana çıkan Portekizli teknik adam,  “Doktorum 3 ay boyunca sakin olmamı söyledi. Tam söz veremeyeceğim ama elimden geldiğince sakin olmaya çalışacağım” diye konuştu.

Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla başlayan Antalyaspor’da, Morais futbolcularından yarım saat önce sahaya çıktı ve yardımcılarıyla taktik çalışmanın yapılacağı alanı belirledi.

Sağlık durumu hakkında konuşan Jose Morais, çok tutkulu ve heyecanlı bir insan olduğunu söyledi. Bazen kendine hakim olamadığını belirten Morais, “Çok hareketliyim, böyle olmayacağının sözünü veremem ama doktorum 3 ay boyunca sakin olmamı söyledi. Duvara vurmak ve ani hareket etmek yerine daha sakin olmamı söyledi. Elimden geldiğince sakin olmaya çalışacağım ama benim duygularım birazcık fazla patlama yaşıyor. Tam söz veremeyeceğim ama elimden geldiğince sakin olmaya çalışacağım. Çok tutkulu bir insanım ama kendimi de kontrol edebiliyorum, çok zorlanacağımı düşünmüyorum.” şeklinde konuştu.