Jevtovic Transferinde Şok Gerçek

Antalyaspor’un yeni sezon öncesinde kadrosuna kattığı Milan Jevtovic transferinin perde arkasında yaşanan şok gerçek ortaya çıktı…

Jevtovic Transferinde Şok Gerçek
29 Eylül 2016 20:14

Antalyaspor’un yeni sezon öncesinde kadrosuna kattığı Milan Jevtovic transferinin perde arkasında yaşanan şok gerçek ortaya çıktı.

Norveç ekiplerinden Bodo/Glimt’ten transfer edilen 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun transferi için herhangi bir bonservis bedeli ödenmediği belirtilmişti. Ancak yönetimden bazı isimlerin aktardığı bilgilere göre Jevtovic transferi için Antalyaspor’un Norveç ekibine 920 bin Euro bonservis bedeli ödediği iddia edildi.

Yönetimin transfer gerçekleştikten sonra oyuncunun bonservis bedelini açıklamaması ve sonrasında ortaya çıkan gerçek camiada şaşkınlık yarattı.

Bu iddialar sonrasında kariyerinde sadece Sırbistan ve Norveç takımlarında forma giyen Jevtovic için ödenen bu miktar tartışma konusu olurken, Antalyaspor’da henüz düzenli forma şansı bulamamış olması da futbolcunun yeterliliği konusundaki soru işaretlerini çoğalttığı ifade edildi.

Antalyaspor, sezon başında Milan Jevtovic ile 4 yıllık sözleşme imzalamıştı. Spor Toto Süper Lig’de 5 hafta geride kalırken Sırp futbolcu henüz ilk 11’de yer alamadı. Üç maçta sonradan oyuna giren Jevtovic sadece 57 dakika forma şansı buldu.