Jahovic’ten Camiaya Teşekkür

Adis Jahovic, taraftarlar ve camiaya teşekkür etti.

Jahovic’ten Camiaya Teşekkür
3 Şubat 2021 12:17

Antalyaspor’dan ayrılan ve Göztepe ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Adis Jahovic, sosyal medya hesabından Antalyaspor camiasına teşekkür mesajı yayınladı.

Jahovic, yayınladığı mesajda camiaya ve taraftarlara teşekkür ederken Antalyaspor formasını taşımanın kendisi için şeref olduğunu söyledi. Bir yıl boyunca zor günler yaşadıklarını, rekorlar kırdıklarını ama hepsinden öte bir aile olarak güçlü kaldıklarını da sözlerine ekleyen Jahovic, Ali Şafak Öztürk’e ve takım arkadaşlarına teşekkür etti.

Adis Jahovic’in yaptığı açıklama şu şekilde:

Sevgili Antalyaspor camiası ve taraftarlarına geçirdiğim bu 1 yıl için teşekkür etmek istiyorum. Bu formayı taşımak benim için şerefti. Bu 1 yıl zarfında rekorlar da kırdık zorlu günler de yaşadık ama hep bir aile olarak güçlü kaldık. Aynı zamanda başkanımız Ali Şafak Öztürk’e teşekkür etmek istiyorum bizim için yaptıklarından dolayı. Onun gitmesinin ardından hiçbir şey eskisi gibi değildi çünkü Ali Şafak Öztürk demek tam anlamıyla Antalyaspor demek. Son olarak takım arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum, bu süre zarfında beraber tarih yazdık. Hepsiyle gurur duyuyorum. Umarım yine Antalyaspor için tarih yazmaya devam ederler. Bana destek veren herkese selamlarımı ve sevgilerimi yolluyorum. Hoşça kalın sevgili Antalyaspor camiası

ETİKETLER: