İsteyince Oluyor

Selin Antalya yazdı…

İsteyince Oluyor
24 Haziran 2020 08:54

İsteyince oluyor diyorum, çünkü kupa maçında Alanya karşısında aldığımız mağlubiyetin tek nedeni isteksizlik ve inançsızlıktı. Daha fazla isteyen taraf, oyun boyunca Alanya takımıydı. Ama Rize maçında ilk dakikadan itibaren isteyen Antalyaspor’du. Bu istek de bize erken golü ve galibiyeti getirdi.

Maça başlarken takım kenetlenmiş, hoca da doğru bir 11 tercih ederek galibiyete zemin hazırlanmıştı. Celustka yerine Ersan’ın oynaması oyunu hızlandırmış. Özellikle Celustka zamanında yapılan hatalar telafi edilmişti. Kısacası kadrodaki oynamalar ve arzu, istek ve hırs takımı bir hayli ateşlemişti.

Maçın ilerleyen dakikalarında Boffin’in güzel kurtarışları, Rize’yi oyundan düşürdü. Boffin’in Alanya maçındaki konsantre eksikliğini de gidermiş olması gözden kaçmamıştı. Bazen takımda bazı futbolcularda bunu dönem dönem gözlemliyorum. Lakayt olanlar mı dersiniz, alkol ortamlarında sabahlayıp maçlarda performans gösteremeyenler mi dersiniz, ne ararsanız oluyor. Takım oyuncularının bireysel olarak da olsa disiplinsiz davranışları, maalesef takımın hepsine yansıyor ve başarısızlık kaçınılmaz oluyor. O yüzden böyle oyuncular varsa yönetim ve teknik ekibinin hemen aksiyon alması inanılmaz önemli oluyor.

Rize maçında biraz şansımız da vardı. Bunu söylemeden geçmek istemedim. Özellikle Jahovic’in kaçırdığı penaltının tekrarlanması ve gol ile sonuçlanması güzel oldu. Arkasından gelen Ersan Gülüm’ün şık golü ile özlenen, beklenen bir galibiyet oldu. Ersan’ın golünde Hakan Özmert’in de katkısını söylemek isterim. Bütün takıma bu güzel galibiyet için teşekkür ederiz. Kupada kaybetmiş olmak bizleri üzse de “Biz Antalyasporuz” demeye devam edeceğiz.