Ceylan: “İncitmek Amacımız Yoktu”

Asbaşkan Hasan Ali Ceylan, Fenerbahçe maçında stadyumda çalınan “The End” parçasına yönelik eleştirilere “Fenerbahçe’ye karşı bir imada bulunmadık” şeklinde cevap verdi …

Ceylan: “İncitmek Amacımız Yoktu”
10 Şubat 2016 16:00

Antalyaspor’un Fenerbahçeyi 4-2 yendiği maçın ardından stadyumda çalınan “The End” müziğinin yankıları halen sürüyor.

Hafta boyunca ulusal medyada yapılan eleştiriler ve bugün de Antalyaspor’a karşı yapılan “Reziller” açıklamasına karşı bir açıklamada bulunan Asbaşkan Hasan Ali Ceylan, Fenerbahçe maçında stadyumda çalınan “The End” parçasına yönelik eleştirilere “Skora dayalı bir müzik değildi. Fenerbahçe’ye karşı bir imada bulunmadık” şeklinde cevap verdi.

Kulüp idarecileri tarafından kaydedilen gol ve maç sonrası müziklerinin Antalyaspor’un galip gelmesi halinde çalınması için taraftarların talepte bulunduğunu belirten Ceylan, şunları söyledi:

Fenerbahçe’ye karşı bir imada bulunmadık. Kötü niyetli bir çalışma olduğunu düşünmüyoruz. Bu skora dayalı çalınan bir müzik değil. Bu sonuçta bir müzik. Spor da bir eğlence. Kimseyi kırmak, incitmek amacımız yok. Bizim aldığımız galibiyetin önemi de Fenerbahçe takımının büyüklüğünden geliyor. Maçta çok iyi oynayıp hak ederek galibiyet elde ettik. Bu galibiyetin farklı ve önemi olmayan konularla önemsizleştirilmemesi lazım.”

Türkiye’de “Nuri Alço Operasyon” müziği olarak bilinen müzik, John Carpenter’in 1976 yılında çektiği “Assault on Precinct 13” filminde “The End” adıyla yer alıyor. Türkçe’ye 13. Bölgeye Saldırı şeklinde çevrilen film, gişede bekleneni yapamasa da VHS film kiralayan şirketlerin en çok kiraladığı filmler arasında yer aldı.