Öztürk: “İçime Sinmedi Ama Bırakmamız Lazımdı”

Antalyaspor’un Seçimli Olağan Genel Kurulu Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirilirken, istifa eden Ali Şafak Öztürk kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi ve kendi dönemi hakkında açıklamalarda bulundu…

Öztürk: “İçime Sinmedi Ama Bırakmamız Lazımdı”
10 Ocak 2018 18:58

Antalyaspor’un Seçimli Olağan Genel Kurulu Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirilirken, istifa eden Ali Şafak Öztürk kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi ve kendi dönemi hakkında açıklamalarda bulundu.

Antalyaspor’un görünmeyen borçlarının ortaya çıktığını dile getiren Öztürk, “40’dendi, 80 dendi. Başladık yola. 49 oyuncu var nerede. Ödediğimiz rakam 12,5 milyon lira, bu oynamayan kurtulmamız gereken oyunculara verilen para. Geldik kapılar kilit. Kredi Antalyaspor’a verilmiyor. Kötü bir ismi var Antalyaspor’un” dedi.

Gültekin Gencer’in mali yönden eleştirilerine cevap veren Öztürk, “Biz aslında sene sonunda istifa edecektir. Artık bu risk bize fazla demiştik. Antalya’da insanlar elini taşın altına koymadı. Antalyasporluyum diyenler menajerlik oyunlarına soyundu. Avrupa hedefi için ek gelir gerekirdi. Nasri, Menez Antalyaspor’u batırmış gibi konuşuluyor. Nasri bedavaya geldi. Menez’ de bir kayıp var. Menez gitti işte. Bir zarar var. İki ay alacağını almadan bonservis alınarak gitti. Aldığımız diğer oyuncuları elden çıkarın, fazla kazanırsınız. Planlamanın bir parçası olmasaydı bunları yapmazdık” diye konuştu. Öztürk, Lionel Enguene ve Ömer Şişmanoğlu, transferinde menajere ödenen ücretler üzerinden Gencer’i eleştirdi.

Hata yaptığını 2 transferinin tutmadığını kaydeden Öztürk, “Diğer oyuncular zaten sıfırsınız. Biz zaten Antalyaspor’a her zaman desteğe hazırız. 1,5 yılda 10 milyon lira para koyduk. Biz buradayız. Tamam bıraktım, doğru zamanda olmadı içime de sinmedi. Ama bırakmamız lazımdı. Bu kulübü şampiyon yapmak istedim, kimmiş Beşiktaş, Galatasaray dedim. Ben bu şampiyonluğa inandım. Burada bilen bilmeyen konuşuyor, borçlanmanın planı vardı. Borç gelecek yönetimlerde artacak ama önemli olan borcun yönetimidir” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA