İç Transferde Dokuz Oyuncuyla Görüşülüyor

Antalyaspor’da Başkan Cihan Bulut ve Asbaşkan Şefik Öz, iç transfer gündemi hakkında açıklamalarda bulundu…

İç Transferde Dokuz Oyuncuyla Görüşülüyor
15 Şubat 2018 13:48

Antalyaspor’da Başkan Cihan Bulut ve Asbaşkan Şefik Öz, iç transfer gündemi hakkında açıklamalarda bulundu.

Sezon sonu sözleşmesi bitecek dokzu futbolcuyla sözleşme yenilemeleri konusunda görüşmelerin sürdüğünü söyleyen Cihan Bulut, en kısa sürede oybu görüşmelerin tamamlanacağını aktardı.

Öte yandan Charles ve El Kabir konusuna değinen Asbaşkan Şefik Öz, Brezilyalı Charles ile hiçbir sıkıntı yaşamadıklarını fakat El Kabir’in dertlerinin bitmek bilmediğini söyledi.

Charles’ın kendisine teklifler olmasına rağmen Antalyaspor ile anlaşmak için çaba göstereceğini söylediğini aktaran Şefik Öz, aslolan şeyin devamlılık olduğunu ve hocamızın çalışmayı istediği oyuncuların hepsiyle sözleşme imzalayacaklarını belirtti.

El Kabir konusunda yaşadıkları sıkıntılara da değinen Öz, Hamza Hamzaoğlu’nun oyuncu ayırt etmeden herkese eşit yaklaştığını fakat El Kabir’in sürekli artan taleplerde bulunduğunu ve oyuncunun dertlerinin bitmediğini aktardı. Kulüp ilkelerinden taviz vermeden davrandıklarını sözlerine ekleyen Şefik Öz, bu problem çözülmediği takdirde El Kabir’in kadro dışı bırakabileceği imasında bulundu.

Antalyaspor’da sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncular şu şekilde:

Zeki, Charles, Yekta, Chico, Emre, Deniz, Celustka, Ozan Evrim, Sakıb, Danilo, Fornezzi.