Nafiz Tanır: “Hisse Dağılımlarında Düzenlemeye Gidilebilir”

Antalyaspor’un Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır da söz alarak açıklamalarda bulundu …

Nafiz Tanır: “Hisse Dağılımlarında Düzenlemeye Gidilebilir”
10 Ocak 2018 19:14

Antalyaspor’un Seçimli Olağan Genel Kurulu Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirilirken, Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır da söz alarak açıklamalarda bulundu.

Antalyaspor’un yeni başkanı Cihan Bulut’u tebrik ederek konuşmasına başlayan Nafiz Tanır, “Biz, Cihan Bulut yonetiminin yanındayız, kendilerinin başarılı olacağına inaniyoruz” ifadelerini kullandı.

Son yıllardaki genel kurullarda birçok konu konuşulduğunu ve Ali Şafak Öztürk ile bir diyalog eksikliğinin bulunmadığını kaydeden Tanır, Ali Şafak Öztürk ile bir sorunları bulunmadığını ve genel kurula birlikte geldiklerini söyledi.

Antalyaspor’da hisse dağılımından kendilerinin de şikayetçi olduğunu belirten Nafiz Tanır, ara sözleşmelerde düzenlemeye gidilmesi gerekebileceğini açıkladı.

Antalyaspor’un yapısını da barındıran anonim şirketlerin yönetim kurulu tarafından temsil edildiğini hatırlatan Tanır, “İşin yapısal durumu var. Bilançolar, ancak ve ancak genel kurullarda değerlendirilir” diye konuştu.

Kendisini ve derneği üzen konunun kendilerine sorma şansı olanlardan çoğunun kendilerine hiçbir şey sormamaları olduğunu dile getiren Nafiz Tanır, Antalyaspor Kulübü Derneği olarak sosyal medyanın arkasına ve bir web sitesinin arkasına sığınanları muhatap almadıklarını söyledi.