Hilmi Bulut’a MİLMAB’dan Destek

Antalyaspor taraftar gruplarına yeni bir soluk getirme misyonuyla yola çıkan Hilmi Bulut, MİLMAB Onursal Başkanı Musa Ertugan’ı ziyaret etti …

Hilmi Bulut’a MİLMAB’dan Destek
19 Nisan 2016 22:03

Kokoreççi Hilmi’nin sahibi ve iş adamı Hilmi Bulut, yeni sezonda kurulacak taraftar grubu için görüşmelerini sürdürüyor.

Gelecek sezon Red Soldiers grubu ile birleşmesi beklenen ve Antalyaspor taraftar gruplarına yeni bir soluk getirme misyonuyla yola çıkan Hilmi Bulut, MİLMAB Onursal Başkanı Musa Ertugan’ı ziyaret etti.

Ziyaretin verimli geçtiğini anlatan Hilmi Bulut, Antalya Milliyetçi Meslek Adamları Birliği (MİLMAB) onursal başkanı Musa Ertugan’dan maddi ve manevi destek sözü aldığını söyledi.

3000 kişilik taraftar grubu ile yeni sezona hazırlandığını belirten Hilmi Bulut, Antalya’da yaşayan herkesin kendi grubunda yer alabileceğini ve yaşadığı şehre sahip çıkmak için ne gerekirse yapmaya hazır olduğunu dile getirdi.

MİLMAB Onursal Başkanı Musa Ertugan ise yaptığı açıklamada, “Hilmi Bulut önderliğindeki taraftar grubuna her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Antalyaspor’a olan sevgimiz tartışılmaz. Sporu seven ve sürekli sporla iç içe yaşayan birisi olarak yeni oluşumda yerimizi alacağız. Taraftar gruplarının fazla olması heyecan ve rekabeti artıracağını düşünüyorum. Taraftar zenginliği demek kalite ve heyecan getirir. Bizde Antalyaspor için elimizden geleni yapmaya hazırız.” dedi.