Herkes Evinde Yönetim Nerede

Hoca yok, eyvallah. Başkan yok, eyvallah. Yönetim? Yönetimimiz var değil mi bizim? Onlar nerede …

Herkes Evinde Yönetim Nerede
20 Aralık 2017 08:29

Ya ben şu yenilgiyi bile bağrıma basarım da, “Çok büyük bir takım ile karşılaştık. Çok iyi bir taktik sistemleri var ve çok iyi organize olan bir takım. İyi çalışmışlar.” açıklamasındaki “çok büyük bir takım” sözünü kabul edemem. Neye göre büyük şey pardon! Neye göre çok büyük?

David Badia bizi hocasızken idare etmişti, gene takımı düzlüğe çıkartır dedik, kendi takımını hor görüyor adam. “Çok büyük takım” diye diye her önümüze gelene
verdik puanları, maçları. Bize ne kaldı? Armutun sapı, üzümün çöpü kaldı bize. İşin sabrı falan kalmadı. Başkan yoksa, hoca yoksa o gün tribünde olmak için, destek verebilmek için işini gücünü, ailesini bırakıp, pazar tatilini feda edip tam 517 kilometre yol gelen 14 otobüs dolusu insanlara bari saygınız olsun da adam akıllı oynayın. Ama yok. Oynayın artık oynayın. Allah’ını seven defansa gelsin! Biz gelirsek Allah çarpmıştan beter edeceğiz yoksa.

Eto’o’suz Antalyaspor, Antalyaspor değildir. Onu da görmüş olduk bir kez daha.

Hoca yok, eyvallah. Başkan yok, eyvallah. Yönetim? Yönetimimiz var değil mi bizim? Onlar nerede? Onlar da mı bırakıp gittiler? Bunca yaşanılanlara rağmen niye hala bir açıklama yok? Fırtına öncesi sessizlik diyeceğim lâkin fırtına mı kaldı ortada? Yapılan projeler, planlar elimizde patladıysa, gidenler
gittiyse, bu yük ağır geldiyse ne yapalım? Her şeyi sorduğumuz Google amcaya “yönetim nedir” diyip danışmaları lazım. Zira yönetim hala uyuyor yahut görevlerinin farkında değiller. Koltukta oturmak ve yönetmek aynı şey değildir.

Hocaydı, başkandı derken ayrıntıları kaçırıyoruz. Nasri yok. Niye yok? “Kas yırtığı” dediler. Kim dedi? Antalyaspor sağlık sorumluları. Cepte 1…

Menez yok. Niye yok? Taş düşürmesinden yok. Peki teşhisi koyamayan kim? Antalyaspor sağlık ekibi. Cepte 2…

Djourou yok. Niye yok? “Kas yırtılması” teşhisi konulmuş. Ama o da ne? Konulan teşhis yanlış. Adamın tendonu yırtılmış! Teşhisi koyan kim? Antalyaspor sağlık ekibi. Cepte 3.

Zeki yanlış teşhisten dolayı bir süre daha bizlerle olamayacak. Evet, evet Antalyaspor sağlık ekibimiz sayesinde. Cepte 4.

Sandro, Danilo ve diğerleri … Sezon başından beri sakatlıklardan yüzümüz gülmüyor diyorduk. Yoksa…

Yönetimin sakatlık geçiren oyuncularla ilgili açıklama yapmasını bekliyoruz.

Sağlık ekibinin işini doğru yapıp yapmadığını kontrol etmelerini istiyoruz.

İşlerini doğru yapmayan kim varsa bu kulüpte daha fazla barındırılmalarını, Antalyasporumuzun geleceği ile oynamalarına müsade edilmemesini istiyoruz!

Bilmiyorum farkında mısınız ama futbol takımımızda ihmalkarlıklar ve belirsizlikler sürerken basketbolda şahaneler yaratıyoruz. Samsun’da tek başıma desteklediğim potanın akrepleri, OGM Ormanspor karşısında çok güzel ve zorlu bir galibiyet aldı. En azından onlar sezon başında verdikleri sözleri tuttular. “Savaşan,vazgeçmeyen ve karakterli bir takım olacağız.” dediler. Öyle de oldular. Başta Berkay Bahar ve koçumuz Arda Vekiloğlu olmak üzere,
basketbolcularımıza ve yönetime teşekkür ederim. Bu maçlar daha başlangıç, harikalar yaratmaya devam edeceksiniz.

23 Aralık Cumartesi günü, saat 17’de Türk Telekom’u ağırlayacağız. Bence futbolun stresinden uzaklaşmak isteyenlere güzel bir alternatif. “Her branşta Antalyaspor” deyip, hentbol ve basketbol maçlarına yönelip, desteğimizi eksik etmeyelim.

Ayrıca tabi ki umudumuzu kaybetmeyelim Antalyaspor taraftarı…

Bu haftalık bu kadar büyük Antalyaspor taraftarı. Sevdamız, yüreğinizden düşmesin.

Güzel günler bizim olacak.