Okan Halay: ”Zevkli Bir Maç Oldu”

Antalyaspor Hentbol Takımı Antrenörü Okan Halay, yaptığı açıklamada baştan sona kadar zevkli ve mücadeleci oynadıklarını belirtti …

Okan Halay: ”Zevkli Bir Maç Oldu”
20 Kasım 2016 18:00

Dün deplasmanda oynadığımız maçta Yozgat Bozokspor’u 25-26 ile geçen Antalyaspor’da Hentbol Takımı Antrenörü Okan Halay, açıklamalarda bulundu.

Maçın ardından açıklamada bulunan Okan Halay, ”baştan sona kadar zevkli ve mücadeleci bir maç oldu. Rakibimiz uzun yıllardan beri birbirini tanıyan süper lig tecrübesi yüksek oyuncular ve bunları tamamlayan bir antrenöre sahip. Maçın başında oldukça diri ve sert bir savunma yaptık ve bunları hızlı oyun ve hızlı hücum golleri ile lehimize çevirdik. Fakat iki defa 3 farkı yakalamamıza rağmen skoru arttıramadık ve rakibimiz maça ortak oldu. İkinci yarıda rakip seyircinin de etkisiyle geriye düşmemize rağmen oyun disiplininden kopmadan mücadele etmek bizim adımıza pozitif bir gelişme idi. Maçın son 2 dakikasını 1 kişi eksik oynamamıza rağmen mükemmel bir savunma yaptık ve maçı kazandık. Tüm zorlu şartlara rağmen bu sene takımda giren çıkan her oyuncumuzun maça katkısı ve en önemlisi iki orta oyun kurucumuz Enes ve Bozidar’ın takımı iyi yönetmesi maçlara olumlu yansıyor. Takımdaki tüm oyuncularımı galibiyetlerinden dolayı tebrik ederim” dedi.