Hentbolda ve Basketbolda Kriz Kapıda

Antalyaspor’da basketbol ve hentbol branşları krize mi sürükleniyor …

Hentbolda ve Basketbolda Kriz Kapıda
21 Aralık 2017 20:16

Antalyaspor’da Başkan Ali Şafak Öztürk’ün görevi bırakmasının ardından yönetim boşluğu branşlarda daha da göze çarpmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde Basketbol Yönetim Kurulu Üyesi  Berkay Bahar, sosyal medya hesabından destek çağrısında bulunmuş, Ali Şafak Öztürk’ün istifasının ardından olumsuz etkilenen takımda bu etkiyi azaltmak için ellerinden geleni yaptıklarını söylemişti.

Hürses gazetesinde yer alan habere göre basketbol takımında maaşların 10 Aralık itibariyle ödenmediği, takımın ise 600 bin dolara ihtiyacı olduğu belirtilirken, TBL’de zirve mücadelesi veren Antalyaspor basketbol branşının destek bulamaması halinde kapanma tehlikesiyle bile karşı karşıya kalacağına dikkat çekildi.

Bu sezon Antalyaspor Kulübü Derneği’nden Antalyaspor A.Ş.’ye geçen hentbolda ise transfer belirsizliğinin yanı sıra halen lisans çıkarılamayan oyuncular olduğu ifade edildi.

Sabah Akdeniz’in haberine göre bu sezon başarılı bir sezon geçiren Antalyaspor hentbol takımında Dalibor Sukic’in yanı sıra Karadağ A Milli Takımı oyuncusu Bogdan Petricevic’in de lisansının çıkmadığı öğrenildi. Avrupa basınına da yansıyanbu haberlerde Antalyaspor kulübünün lisans çıkaramayacak kadar zor durumda olduğu iddia edildi.