CIP Travel Antalyaspor, Tarihinin İlk Avrupa Maçına Çıkıyor

CIP Travel Antalyaspor, tarihinin ilk Avrupa maçına çıkıyor.

CIP Travel Antalyaspor, Tarihinin İlk Avrupa Maçına Çıkıyor
28 Ağustos 2019 09:46

Hentbolda EHF Kupası 1. Tur maçında Romanya’nın Sud Constanta takımı ile eşleşen CIP Travel Antalyaspor, ilk maçını 1 Eylül Pazar günü Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda oynayacak.

Tarihi karşılaşma için hazırlıklarını sürdüren CIP Travel Antalyaspor’da Baş Antrenör Fatih Işık, karşılaşmaya hazır olduklarını söyledi. Sözlerine tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında mücadele edecek olan ve geçtiğimiz sezonun lig ikincisi olan Antalyaspor için yeni sezonun hayırlı olmasını dileyerek başlayan Işık, “Yeni sezona 23 Temmuz’da ilk etap antrenmanlarıyla başladık. İkinci etapta teknik, taktik antrenmanları ve hazırlık maçları yaptık. 1. Uluslararası CIP Travel Agency Turnuvası’nda 5 maç oynayıp hepsini kazandık ve birinci olduk. Takımın gösterdiği performans ve oyuncuların azmi bizi mutlu etti” dedi.

Hafta başından itibaren tüm konsantrasyonlarını pazar günü oynayacakları maça çevirdiklerini kaydeden Işık, “EHF Kupası’nda Romanya’nın güçlü ekibi Constanta ile eşleştik. Bizim için şanslı bir kura diyemeyiz. Bu takım, geçtiğimiz sezon EHF Kupası’nda gruplara kalmış, gruplarda iyi işler yapmış bir ekip. Şampiyonlar ligi tecrübesi olan iyi bir takımı konuk edeceğiz. Biz de rakibimizi iyi analiz ettik. Kendi sahamızda, seyircimizin desteğiyle galibiyet ve avantajlı bir skor elde etmek istiyoruz. Taraftarlarımızı bu tarihi maça bekliyoruz. İnşallah ikinci maç için avantajlı bir skoru taraftarımızın desteğiyle alacağız” diye konuştu.