CIP Travel Antalyaspor Seriyi Dörde Çıkarmak İstiyor

CIP Travel Antalyaspor Baş Antrenörü Fatih Işık açıklamalarda bulundu.

CIP Travel Antalyaspor Seriyi Dörde Çıkarmak İstiyor
24 Şubat 2020 17:05

CIP Travel Antalyaspor Baş Antrenörü Fatih Işık, hafta sonunda galibiyetle döndükleri Güneysu deplasmanı ve sıradaki maçları hakkında açıklamalarda bulundu.

Güneysu takımının son sırada olmasına rağmen antrenör değişikliği ve oyuncu takviyesi ile ciddi bir yapılanmaya gittiğini söyleyen Fatih Işık, zor maç olacağını bildiklerini ve rakibin hem seyirci hem de takım olarak bu maça iyi organize olduklarını belirtti.

İlk dakikalarda özellikle basit savunma hatalarıyla sıkıntı yaşasalar da devreyi 15-12 önde tamamladıklarını kaydeden Işık, “Hücum ve savunma organizasyonlarında yaşadığımız sıkıntılarla önce 15-15’i yakaladılar, ardından 21-20 öne de geçtiler. Aldığımız mola sonrası son 10 dakikada yeniden motive olduk. Önce 23-23 beraberliği yakaladık. Ardından 26-23 öne geçtik ve son olarak 27-24’lük sonuçla kazanmayı bildik. Son 10 dakikada takımımın ortaya koyduğu kazanma reaksiyonu çok iyiydi. Tüm sporcularımı kutluyorum” dedi.

Bu hafta sonu oynayacakları Bursa Nilüfer Belediyesi maçının hazırlıklarına salı gününden itibaren başlayacaklarını aktaran Fatih Işık, kendi sahalarında ve taraftarlarının önünde bu maçı kazanıp galibiyet serisini 4’e çıkarmak istediklerini vurguladı.

Çok zorlu bir maç oynayacaklarını söyleyen Işık, “5. sıradalar ve en yakın takipçimiz konumundalar. Ligde 4 maç kaldı. Artık yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz. Nilüfer Belediyespor maçından sonra dış sahada MYK, evimizde Spor Toto ve son olarak deplasmanda Beykoz ile oynayacağız. Alacağımız puanlarla ilgi ilk 3 sırada bitirme şansımız var. Biz teknik ekip ve oyuncular olarak yarı final ve final şansımızı zorlamak istiyoruz. Bu anlamda taraftarımızın desteği çok çok önemli. 29 Şubat Cumartesi günü saat 17.00’de oynayacağımız Bursa Nilüfer Belediyespor maçında taraftarlarımızı Süleyman Evcilmen Spor Salonu’na bekliyoruz” diye konuştu.