CIP Travel Antalyaspor Rövanşı Almak İstiyor

CIP Travel Antalyaspor, Spor Toto’dan kendi sahasında rövanşı almak istiyor.

CIP Travel Antalyaspor Rövanşı Almak İstiyor
12 Mart 2020 15:37

CIP Travel Antalyaspor, Spor Toto maçına hazırlanıyor.

MYK ile geçen hafta zorlu bir maç oynadıklarını söyleyen Baş Antrenör Fatih Işık, “Rakibimiz düşmeme, biz ise ilk 4’e kalma mücadelesi veriyoruz. Maçın başından itibaren rakibimizi çok ciddiye aldık. Savunma sertliği ve agresifliğimiz soncunda bulduğumuz hızlı hücumlarla ilk 10 dakikayı 7-1, devreyi de 14-10 önde tamamladık. İkinci yarının başında farkı 7-8 sayıya kadar çıkarıp rölantide giderek galip gelmeyi başardık ve 4’üncü sıradaki yerimizi koruduk. Ekibimi ve sporcularımı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Bu hafta oynayacakları Spor Toto maçı hakkında konuşan Fatih Işık, “Rakibimiz şu anda ligde 3’üncü sırada. Biz ilk yarı deplasmanda 25-22 kaybetmiştik. Kendi sahamızda rövanşı almak istiyoruz. Taktiksel ve stratejik olarak bu maça en iyi şekilde hazırlandık“ ifadelerini kullandı.

Play-off öncesi ligin son 2 haftasında olduklarını hatırlatan Işık, “Spor Toto ve deplasmandaki Beykoz maçıyla normal sezonu tamamlayacağız. Yolun sonunda Avrupa kupalarına katılma şansını yakalayacağımıza inanıyoruz. Taraftarımızı, 14 Mart Cumartesi günü Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda saat 13.00’te TRT Spor2’den canlı yayınlanacak maçta yanımızda görmek istiyoruz” dedi.