CIP Travel Antalyaspor, Durmuş Ali Tınkır’a Sahip Çıktı

Asker selamı verdiği için takımından gönderilen Durmuş Ali Tınkır’a CIP Travel Antalyaspor sahip çıkacağını açıkladı.

CIP Travel Antalyaspor, Durmuş Ali Tınkır’a Sahip Çıktı
1 Kasım 2019 15:59

A Milli Erkek Hentbol takımı oyuncularından Durmuş Ali Tınkır ve Yunus Özmusul, 27 Ekim 2019 tarihinde Eskişehir’de oynanan ve A Millileri galibiyetiyle sonuçlanan mücadelede alınan galibiyetin ardından diğer oyuncularla birlikte asker selamı verdi. Olympiakos kulübü, Durmuş Ali Tınkır’ın, AEK kulübü de Yunus Özmusul’un verdiği asker selamı neticesinde kulüp yönetim kurulunun aldığı kararla oyuncuların sözleşmesinin feshedilmesine karar vermişti. 

Bu kararın ardından açıklamada bulunan CIP Travel Antalyaspor, Yunanistan’dan gönderilen Durmuş Ali Tınkır’a sahip çıkacağını açıkladı ve kapılarını açtı.

CIP Travel Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, “Hem Durmuş hem Yunus çok kaliteli sporcular. Böylesine hoş olmayan durumdan sonra milli oyuncularımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Biz sezon başında Durmuş Ali Tınkır ile prensipte anlaşmıştık. Kendisi yurt dışı transferi gerçekleşmediği taktirde Antalyaspor’da oynamaya sıcak baktığını söylemişti. Bizim transfer planlamamızda olan bir oyuncuydu. Durmuş Ali için üstümüze düşen ne varsa yapmaya hazırız.” ifadelerini kullandı.