Baş Antrenör Fatih Işık Haftayı Değerlendirdi

Hentbol takımımızın baş antrenörü Fatih Işık, geride kalan haftayı değerlendirdi.

Baş Antrenör Fatih Işık Haftayı Değerlendirdi
18 Şubat 2020 13:27

THF Erkekler Süper Lig’de mücadele eden CIP Travel Antalyaspor’da Baş Antrenör Fatih Işık, haftanın değerlendirmesini yaptı.

Geçen hafta Göztepe ile oynadıkları maçta sarı-kırmızılıları güzel bir oyunla farklı mağlup ettiklerini aktaran Fatih Işık, “Maça savunma direnciyle başladık. Bulduğumuz hücumları değerlendirerek ilk 15 dakikada 8 sayılık farka ulaştık. İlk yarının 19-9 sona ermesinin ardından ikinci yarıda rotasyondaki oyunculara süre verme şansımız oldu. 38-25’lik galibiyetin güzel bir oyunla gelmesinden mutluyuz. Sporcularımı ve teknik kadromu kutluyorum.” dedi. 

Bugünden itibaren hafta sonunda oynayacakları Güneysu karşılaşmasına odaklandıklarını anlatan Baş Antrenör Işık, “Rakip ligin son sırasında olmasına rağmen devre arasında yaptığı takviyelerle ligde kalmak için mücadele ediyor. Onlar açısından çok önem verdikleri bir maç. Rize’den galibiyetle dönerek kazanma alışkanlığımızı sürdürmek istiyoruz. İstediklerimizi yapabilirsek zor da olsa kazanacağımıza inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Güneysu SK – CIP Travel Antalyaspor mücadelesi, 22 Şubat 2020 Cumartesi günü 13.00’da Rize Güneysu Spor Salonu’nda oynanacak.