Antalyaspor, Lideri Devirme Hesapları Yapıyor

THF Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Antalyaspor, ligin 4. hafta erteleme maçında SELKA Eskişehir’i ağırlayacak.

Antalyaspor, Lideri Devirme Hesapları Yapıyor
26 Kasım 2018 15:37

Antalyaspor, 27 Kasım Salı günü saat 17.00’da Antalya Spor Salonu’nda oynanacak olan SELKA Eskişehir maçından da galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Sahaları ve taraftarları önünde SELKA Eskişehir’i yenmek istediklerini belirten Antalyaspor Hentbol Takımı Antrenörü Fatih Işık, “8 maçta mağlubiyet almadan yoluna devam eden bir takıma karşı oynayacağız. Gerçekten çok kaliteli ve üst düzey bir takım. 4. hafta erteleme müsabakası oynayacağız onlarla. SELKA Eskişehir’le Avrupa Kupası müsabakalarından dolayı maçımız ertelenmişti.  Takımımızda Sergııy haricinde eksik oyuncumuz yok. Sergııy’in de menüsküsünde bir yırtık tespit edildi. Perşembe günü geçilerek 3 hafta sonra aramıza dahil olacak. Sergııy haricinde tam kadro olarak maça hazırız” dedi.

Çok zorlu bir maça çıkacaklarını söyleyen Antrenör Fatih Işık, “Tüm Antalyaspor sevdalılarını, taraftarlarımızı Antalya Spor Salonu’na davet ediyoruz. Bu önemli maçta 17. adam olarak bizlere çok büyük desteklerinin olacağına inandığım seyircilerimizi, bizlerle beraber olmaya davet ediyoruz. Bu önemli müsabakada kapasitemizi biliyoruz. Antalyaspor olarak lideri devirmenin hesaplarını yapıyoruz. Bir hafta boyunca çalışmalarımızı bu yönde takımla beraber taktiksel ve tekniksel olarak çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Zor bir maç oynayacağız. Parolamız galibiyet. Galip gelerek lideri devirerek çıkışımızı galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.