Antalyaspor, Adıyaman Belediyesi’ne Konuk Olacak

Türkiye Hentbol Federasyonu Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Antalyaspor, ligin 12. haftasında Adıyaman Belediyespor’a konuk olacak.

Antalyaspor, Adıyaman Belediyesi’ne Konuk Olacak
14 Aralık 2018 12:59

Antalyaspor, 15 Aralık Cumartesi günü saat 15.00’da Adıyaman Belediye Spor Salonu’nda oynanacak olan Adıyaman Belediyesi maçından da galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor.

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde 4. Sırada yer aldıklarını söyleyen Antalyaspor Hentbol Takımı Antrenörü Fatih Işık, “Rakibimiz de hemen arkamızda, bir puan gerimizde 5. sırada yer alıyor. Bu maçın önemi gerçekten hem bizim hem de Adıyaman takımı adına çok büyük. Biz bu zorlu müsabakadan Adıyaman’dan galip gelerek ilk yarıyı hedeflediğimiz yerde 4. sırada bitirerek araya girmek istiyoruz” diye konuştu.

Takım olarak hafta boyunca çalışmalarını taktik ve teknik anlamında bu maçı kazanma üzerine gerçekleştirdiklerini de belirten Fatih Işık, “Takım olarak maça hazırız. Sakatlığı bulunan Sergııy bu maçta süre alabilecek. Son taktik çalışmasında sağ kurucumuz Cemal’de ufak bir omuz kısmında yırtık oluşmasına rağmen bu maçta, maç saatinde oynayabilecek düzeye gelecek diye düşünüyoruz. Herhangi başka bir eksiğimiz yok. Adıyaman maçını kazanarak ilk yarıyı dördüncü sırada hedeflerimiz doğrultusunda bitirmek istiyoruz” dedi.