Hangi Doğru Yol

Selin Antalya yazdı…

Hangi Doğru Yol
16 Eylül 2019 08:23

Bülent Korkmaz maç sonrası bir açıklama yapıyor ve diyor ki “Biz doğru yoldayız.” Pardon da hangi yoldan bahsediyorsun hocam sen? 79. dakikaya kadar  yapmamış olduğun oyuncu değişikliği mi, Hakan Özmert ile maça başlamamak mı, takımda 3 tane sol bek varken bu mevkide Celustka’da diretmesi mi,  maç sonunda gereksiz tartışmaya girmen mi, Kayserispor gibi bir takımdan kendi evinde 1 puan ile ayrılmak mı? Senin gittiğin yol neresi bilmiyorum da pek doğru yol değil hocam.

Evet takım olarak Kayserispor yarı alanında çok baskı yaptık, atak üstüne atak ile rakibe az oynama alanı yarattık ama istediğimizi sonucu alamadık.

Haftalardır yazdığım gibi yine bu maçta da sahanın her yerinde olan, güzel paslar yapan ve 1 gol atarak yine benim için yıldız olan Serdar Özkan… İyi ki varsın.  Onun dışında Ufuk gün geçtikçe daha iyi olmaya devam ediyor. Yeni santrforumuz Leschuk’un pozisyonlara hakimiyeti ve maç performansı maçın güzellikleriydi.

Bana göre Nazım’ın bir pozisyonunda penaltımız verilmedi ve hakem VAR’a bile gitmeyerek hata yaptı. Ayrıca zemin çok kötüydü. Dala’nın oyuna girer girmez yakaladığı pozisyonda zeminin azizliğine uğrayıp vuramaması, öne geçmemizi engelledi.

Normal şartlarda “Bir, sıfırdan büyüktür” mantığını severim. Fakat kendi evimizde Kayserispor gibi bir takımdan alınan bir puan için bunu söyleyemiyorum. Çünkü Bülent Hocanın lig başlarken söylediği “Hedefimiz ligde kalmak” açıklaması, arkasından her seferinde defansif ağırlıklı oyun anlayışı ve son zamanlarda alınan beraberliklerden başarılı olduğuna inanması gerçekten endişe vermeye başladı.

Geçen haftaki yazımda da belirttim. Hakan Özmert bir an önce ilk 11’e geri dönmeli. Bülent Hoca defansif anlayışını değiştirmeli, daha atak ve korkusuz bir takım olarak sahaya çıkmayı hedeflemeliyiz.

Umarım Kasımpaşa galibiyeti ile neşemiz yerine gelir.