Hamza Hamzaoğlu’ndan Transfer Açıklaması

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde yaptığı açıklamada transferlere değindi…

Hamza Hamzaoğlu’ndan Transfer Açıklaması
18 Ocak 2018 10:21

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde yaptığı açıklamada transferlere değindi.

Eto’o’nun kendilerini heyecanlandıran bir isim olduğunu dile getiren Hamza Hamzaoğlu, her antrenörün kendisi gibi bir oyuncuyu bünyesinde barındırmak isteyeceğini ve kendilerinin de Eto’o ile çalışmak istediğini açıkladı. Eto’o’ya tekliflerin olduğunu da söyleyen Hamzaoğlu, kulübün ve oyuncunun menfaatleri doğrultusunda ilerleyen günlerde konunun netlik kazanacağını belirtti.

Samir Nasri ile henüz çalışma imkanı bulamadığını da aktaran Hamzaoğlu, Fransız oyuncunun yurt dışında olduğunu ve Antalyaspor ile sürekli menajerleri aracılığıyla iletişim halinde olduğunu aktardı. Nasri’yi isteyen kulüpler olduğunu aktaran deneyimli teknik adam, anlaşıldığı takdirde Nasri’nin Antalyaspor’dan ayrılacağını fakat takımda kalması halinde antrenmanlara çıkıp, kadroya girip, sahadaki yerini alacağını sözlerine ekledi.

Sakıb’ın durumuna da açıklık getiren Hamzaoğlu, durumu masaya yatırıp ona göre karar  aldıklarını, Sakıb’ı satmalarının ise şu durumda çok zor olduğunu kaydetti.

Hamza Hoca, eksiklerin tespitlerinin yapıldığını da belirtti ve “Gidebilme ihtimali olan oyuncuların yerine araştırma yapıyoruz. Ama aynı kadroyla da devam edebileceğimiz gibi bir iki takviye yapabilir. Kayserispor ve Beşiktaş maçını geride bıraktıktan sonra her şey çok daha net belli olacak. O zaman bu hamleleri çok daha net yapabiliriz” diye konuştu.

KAYNAK: İHA