Hamza Hamzaoğlu’dan Terim Açıklaması

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, RadyoSpor’da Özgür Sancar’a açıklamalarda bulundu…

Hamza Hamzaoğlu’dan Terim Açıklaması
9 Şubat 2018 18:43

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, RadyoSpor’da Özgür Sancar’ın konuğu oldu.

Hamza Hamzaoğlu , takım olarak  pazar günü İstanbul’a gideceklerini ve Galatasaray hazırlıklarının iyi gittiğini söylerken, Fatih Terim’in kendisine çok şey öğrettiğini söyledi. “Fatih Hoca kızımın adını da koymuştur. Onu bir ağabey, bir baba gibi seviyorum. Hayatımın her önemli evresinde Fatih Hoca’nın imzası vardır.” dedi.

Dün kupada Konyaspor’u eleyerek yoluna devam eden Galatasaray’ın acilen maç kazanması gerektiğini sözlerine ekleyen deneyimli teknik adam, Antalyaspor’un da zor bir dönemden geçtiğini ve iyi bir performans ortaya koymaya çalışacaklarını aktararak, takımın istediği seviyeye yavaş yavaş geldiğini söyledi.

Öte yandan Galatasaray maçının kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Hamzaoğlu, “Galatasaray’da güzel günler geçirdim. Onların karşısına çıkacağım için çok heyecanlıyım.  Galatasaray’ın yeni başkanı Mustafa Cengiz ve bizim yeni başkanımız Cihan Bulut’a da başarılar diliyorum. Başarılı olmak için sabırlı bir şekilde yürüyeceğiz, amacımız bunu elde etmek” şeklinde konuştu.