Hamza Hamzaoğlu Hedefini Belirledi

Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu,Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde açıklamalarda bulundu…

Hamza Hamzaoğlu Hedefini Belirledi
18 Ocak 2018 09:34

Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde açıklamalarda bulundu.

Antalyaspor’da kısa ve uzun vadeli planları olduğunu aktaran Hamza Hamzaoğlu, Antalyaspor’un ligin ilk yarısını 17 puanla 15. sırada tamamladığını, ayrı yönetiminin de olmadığını bildiklerini dile getirirken, görev için teklif geldiğinde çok heyecan duyduğunu aktardı.

Antalyaspor’un büyük bir camia olduğunu bildiklerini ifade eden Hamzaoğlu, yönetimin olmamasının kendilerini etkilemediğini; stadyumuyla, taraftarıyla, tesisleriyle böyle büyük bir camianın içinden yönetim çıkacağını bildiklerini söyledi ve “Teklif gelince bize değer verildiğini hissettik. Hiç düşünmeden kabul ettik. Göreve gelirken de bir endişemiz olmadı.” dedi.

Devre arasını iyi değerlendirdiklerini ve eksikleri belirlediklerini kaydeden Hamza Hamzaoğlu, hedeflerinin ligi ilk 10 içinde bitirmek olduğunu belirtti ve şunları söyledi:

Antrenmanlarda oyucularımızdan aldığımız o enerji, onların birlikte hareket etmesi, birbirleriyle olan diyalogları, ciddiyetleri var. Biz şimdi biz bir takım olduk. Bu seneki kısa vadeli planımız ligi ilk 10 içinde bitirmek. Önümüzdeki yıllarda yüksekleri hedefleyen, yavaş yavaş hedefine doğru varan ve orada kalıcı olmayı hedefleyen bir takım olacağız.

KAYNAK: İHA