Gencer: “Hami’nin Takımla Diyaloğu Sıkıntılıydı”

Gencer: “Hami’nin Takımla Diyaloğu Sıkıntılıydı”
23 Şubat 2015 18:28

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, yaptığı basın toplantısında Hami Mandıralı’yı eleştiri bombardımanına tuttu.

Gencer, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Sezon başında koyduğumuz hedefimiz belliydi. Altınordu mağlubiyetinden sonra Engin Hoca ile yolları ayırmıştık. Ardından Türk futbolunda yer almış bir değer olan Hami Mandıralı ile yola çıkmıştık. Hami Hoca geldikten sonra iç sahada mağlubiyetler almaya başladık. Deplasmanda iyiyiz derken, orada da sıkıntılarımız oldu.

Geçtiğimiz hafta verilen cezaların da teknik heyet kararı ile alınmış olan kararlar olduğunu belirten Gencer, “Kararlar Yönetim Kurulu tarafından alındı dense de bu takımın patronu teknik heyettir. Onların verdiği rapora göre biz ceza veririz.” dedi.

Hami Mandıralı’nın istifasına dair açıklamada bulunan Gencer, teknik adamın sözleşmesini tek taraflı feshettiklerini belirterek, sözlerini şöyle noktaladı:

Öğle saatlerinde Hami Mandıralı ile bir araya gelsek de anlaşma sağlayamadık. Biz de yönetim kurulu olarak Hami Mandıralı’nın sözleşmesine tek taraflı son verdik.

Hami Hoca’nın başarılı olup olmadığına dair detaylara girmek istemiyorum fakat takım içerisindeki diyaloğu sıkıntılıydı.

Yeni hoca için biraz sonra toplantı yapacağız. Hoca adaylarımız Yusuf Şimşek, Ziya Doğan ve Cihat Arslan. Hocamızın kim olacağına henüz karar vermedik. Toplantıda kararlaştıracağız.