Güzel Günler Geliyor

Kenetlendik ve inanıyoruz. Fikstür avantajımız da var. Ligde kalacağız ve güzel günler göreceğiz…

Güzel Günler Geliyor
21 Şubat 2018 07:56

Kayseri maçında ilk defa uzun bir ardan sonra doksan dakika boyunca isabetli-isabetsiz 19 şuta ulaştık. Maç içinde az da olsa kopma da olsa, bu oyun ve galibiyetle herkesin yüzünün güldüğünü düşünüyorum.

Elimize büyük bir avantaj almayı başardık. Önümüzdeki Osmanlıspor, Sivasspor, Göztepe ve Kasımpaşa maçlarından en az sekiz puan toplamayı başarırsak, bu takım ligde kalmayı garantiler diye düşünüyorum.

Bazıları gibi ben de Hakan ve Doukara transferlerinden çok memnun değildim. ÖZellikle Hakan transferini çok eleştirmiş biriyim ancak ikisi de geldikleri günden itibaren katkı sağlıyorlar, mücadele ediyorlar. Doukara oynadığı iki maçta bir gol bir asist ile takıma çok büyük katkı sağladı. Hatta Kayseri maçında galibiyet golünü de atan futbolcumuzdu. Hakan ise Kayseri maçında sahanın en iyilerindendi. %93.8 pas isabeti ve 12 ikili mücadeleyi kazanmasıyla orta sahanın dinamosu oldu. Nazım’a ise söyleyecek bir söz bulamıyorum. Allah nazarlardan saklasın, gerçekten müthiş. Orta sahada görev aldığı maçta bile oynadığı oyunla yine herkesin beğenisini toplamayı başardı.

Hamza Hocanın El Kabir konusunda aldığı karar çok doğru. “Takımın şu anki durumunda hiçbir oyuncum kendi menfaatlerini takımın menfaatleri önünde düşünemez” cümlesi sonrasında El Kabir’in artık bu takımda ve şehirde yatacak yeri olmadığını düşünüyorum.

Hamza Hocadan tek bir isteğim var, o da Jevtovic’e daha fazla süre vermesidir.

Kenetlendik ve inanıyoruz. Fikstür avantajımız da var. Ligde kalacağız ve güzel günler göreceğiz!

#BizAntalyasporuz