Antalyaspor’da Gündem Etik Kurulu

Antalyaspor’da Gündem Etik Kurulu
27 Mart 2015 12:46

TFF tarafından Karşıyaka’nın başında bulunduğu dönemde Teknik Direktör Yusuf Şimşek’e teklif götürüldüğü gerekçesiyle Etik Kurulu’na sevk edilen Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, bugün savunma yapacak.

Antalyaspor Kulübü’nün ve başkan Gültekin Gencer’in yazılı savunmasını talep eden Etik Kurulu, Teknik Direktör Yusuf Şimşek’ten de savunma isterken, Gencer ile Şimşek’in bugün Etik Kurulu toplantısında savunma yapması bekleniyor.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gencer, Hami Mandıralı’nın görevden alınmasının ardından Karşıyaka Spor Kulübü’nün de Ayhan Akman ile anlaşması üzerine Yusuf Şimşek’le görüştüklerini dile getirirken, “Yusuf Şimşek ile anlaşma sürecimizde Etik Kurulu’na sevk edilecek bir işlem yapmadık.” dedi.

Yusuf Şimşek ile Karşıyaka ile ilişiğini kestikten sonra görüştüklerini anlatan Gencer, şunları söyledi:

Karşıyaka Spor Kulübü, Yusuf Şimşek’in ayrılmasının hazırlığını yaptı ki ertesi gün Ayhan Akman ile sözleşme imzaladı. O sözleşme imzalandıktan sonra Yusuf Şimşek ile görüşme yaptık. Kulübümüze davet ettik, anlaşma yapıldı. Sonra da antrenmana çıktı. Etik Kurulu’nu meşgul edecek bir konu olduğunu düşünmüyoruz. Karşıyaka Kulübü ile şampiyonluk yolunda karşılıklı mücadeleler yaptık yıllara dayalı dostluğumuz var. Hiçbir zaman kulüp başkanı ve yönetimiyle husumet olacak konuyla karşı karşıya kalınmamıştır. Bundan sonra da dostluğumuz bozulmaz.