Grup 1966’dan Futbolculara Sert Eleştiri

Grup 1966’dan Futbolculara Sert Eleştiri
17 Şubat 2015 11:11

Antalya’nın yerel televizyon kanallarından birine katılan Antalyaspor taraftar gruplarından Grup 1966 adına yayına katılan Yılmaz Yıldız, Antalyasporlu oyunculara dair sert eleştirilerde bulundu.

Antalytaspor – Orduspor maçının ardından bazı mekanda Antalyasporlu oyuncuların mağlubiyete rağmen eğlendiğini gördüğünü belirterek bundan rahatsızlık duyduğunu dile getiren Yıldız, “Discoda, barda görülen her futbolcu bundan böyle Grup 1966 üyeleri tarafından yaka paça dışarı atılacaktır.” dedi.

Antalyaspor’un gerçek sahibinin taraftarlar olduğunu belirten Yılmaz Yıldız, oyuncuların beşyıldızlı bir şehirde beş yıldızlı şekilde yaşadıklarını vurgularken, kendilerine yakıştığı gibi davranmadıklarını ve Antalyaspor armasına yakışır hareketlerde bulunmadığını söyledi.

Taraftarın sabrının geçen sene küme düştüğümüz maçtan sonra kalmadığını dile getiren Yılmaz Yıldız, Orduspor mağlubiyetiyle taraftarın da sabrının kalmaması sebebiyle böyle bir protesto yaptığını söyledi.

Yayında dile getirdiği iddiaların arkasında olduğunu belirten Yıldız, Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer’e de seslenerek bu iddiaları araştırmasını ve bu iddialar doğrultusunda gereğinin yapılmasını talep etti.