Grup 1966’dan Nilay Yılmaz’a Cevap

Antalyaspor taraftar gruplarından Grup 1966, Nilay Yılmaz’ın açıklamasına yönelik bir açıklama yayınladı …

Grup 1966’dan Nilay Yılmaz’a Cevap
10 Şubat 2016 22:10

Bugün Fanatik gazetesinde yer alan ve Antalyaspor kulübü ve taraftarını “Reziller” ifadesiyle suçlayan köşe yazarı Nilay Yılmaz’ın yazısına gün boyu kırmızı beyazlı taraftarlarımızdan tepkiler geldi.

Antalyaspor taraftar gruplarından Grup 1966 da Nilay Yılmaz’ın açıklamasına yönelik bir açıklama yayınladı.

Grup 1966 tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Fanatik Gazetesi yazarı Sayın Nilay Yılmaz yazmış olduğu bir yazısında Antalyaspor – Fenerbahçe maçında çalınan müzik için Antalyaspor taraftarına ‘Reziller’ demiş. Yazısının içeriğinde bahsetmiş olduğu tecavüz olayının bizler ne demek olduğunu gayet iyi biliyoruz, kendisinin bize öğretmesine gerek yok.

Güya bu müziği statta çalarak milleti tecavüze özendiriyormuşuz. Bu yazı hangi kafa yapısının üretmiş olduğu bir yazıdır?

Sayın Nilay Yılmaz;
O halde bu müziğin kullanıldığı her bir filmi yasaklayalım, bu müziğin çalındığı her Club’ı kapatalım, ceza yazalım, yani bu tarz faşizan uygulamalar yapalım sizin mantığınıza göre.

Söyleminize göre dördüncü golden sonra bu müziğin kullanıldığı yazılmış. Maç başlamadan önce uzun uzun çalındı bu müzik stadyumda. Maç başlamadan önce bu müzik masum bir müzik iken nasıl maç bittikten sonra kirli bir müzik oluyor bize de açıklarsanız çok sevinmiş oluruz Nilay Hanım. Ülkemizin her tarafında olaylar olurken Antalyaspor stadyumunda kullanılan müzik sizi nasıl da kızdırmış.

Son olarak söyleyeceğimiz bir şey daha var Nilay Hanım;
Hani Antalyaspor taraftarına ‘Reziller’ demişsiniz ya, işte o mantık da anca sizin gibi bir kafa yapısına sahip birisinden çıkardı. Yazınızı okuyunca muhattabınızın biz değil, sizi daha fazla aydınlığa kavuşturacak, ufkunuzu daha fazla geliştirecek, dünyaya daha iyimser bakış açısı sağlayabileceğiniz yerler olduğunu düşünüyoruz. Kimse büyük Antalyaspor taraftarına bu tarz bir yaklaşım gösteremez ve aynı ifadeyi size iade ediyoruz!

GRUP 1966 ANTALYASPOR TARAFTARLAR DERNEĞİ