Gizli Kahramanlar

Laf atılır düşüncesi ile deplasmana gitmemiz engellenmek isteniyor ve bunu düşünenler sokaklara da çıkmamıza karışacaklardır …

Gizli Kahramanlar
25 Ocak 2017 08:55

Ve çıldırdık! Böyle gidersek Avrupa’ya gitme hayallerimize kavuşuyoruz.

1-0 geri düştüğümüz maçta Ankara’ya 20 otobüs giden cefakar taraftarımız sayesinde muhteşem bir geri dönüş yapıyoruz. Beraberliği yakalıyor ve 90+2’de resmen Osmanlı tokadı ile Osmanlıspor’u yıkıp geçiyoruz.  Küçük bir çocukmuşuz gibi ağlatıp, yaşlı bir insan gibi kalp krizi geçirtecek bir sevda bu. Anı anına uymuyor ama peşinden de düşmüyoruz. Sevdasının peşinden Ankara’ya da giden sevgili renktaşlarım bir sonraki deplasman için 42 otobüs istiyorlar. Haklılar da… Çünkü taraftarın etkisini ve gücünü bir kez daha görmüş olduk. O yüzden daha yüksek sesle #12Şubatta42Otobüs ile Konya istila!

Konya istila” demişken bazı erkek taraftarlarımızın “Konya maçına kadın taraftarlarımız gelmesin” şeklinde paylaşımlarını, yorumlarını okudum. Hatta kadın yerine bayan yazılması da sinirleri zıplatacak cinsten! Beyler, bayan diye bir cinsiyet yoktur. Kadın diye cinsiyet vardır. 18 yaşından küçüklere kız, 18 yaşından büyüklere kadın denir.  Öncelikle onun ayrımına varalım.  Siz bayan taraftarları orada istemeyebilirsiniz. Biz KADIN TARAFTARLAR OLARAK ORADA OLACAĞIZ! Siz isterseniz deplasman otobüsüne almayın. Kendi imkanlarımızla gideriz. Bu tribünler mevzu olacak diye ne zaman geri vites yaptı ki kadınlara gelmeyin diyorsunuz? Ha şurası da bir gerçek, mevzu olacağı zaman arkasına bakmadan kaçacak bir sürü de erkek var bu tribünlerde. Laf atılır diye deplasmana gidemeyeceksek biz o zaman laf atılır diye sokaklara da çıkmayalım. Zira sokaklarda da rahat rahat yürüyemiyoruz atılan laflardan dolayı. Çünkü laf atılır düşüncesi ile deplasmana gitmemiz engellenmek isteniyor ve bunu düşünenler sokaklara da çıkmamıza karışacaklardır. Buna izin vermeyiz. Deplasman hakkımıza karışılamaz. Antalyaspor taraftarları bir bütün olmalıdır. Kadın erkek ayrımcılığı yapılmamalıdır.

Gelelim büyük Antalyaspor taraftarlarının Ankara deplasmanına gittikleri zaman yaptıkları ilk göreve; Anıtkabir’e, Atamızın huzuruna çıkmalarına…

“Atatürk’ün Ordusu” pankartı açarak tüm gönüllerde taht kuran büyük Antalyaspor taraftarlarına ve bu pankartı  yapan gizli kahramanlarımızın yüreğine sağlık.  Gizli kahraman demişken iki parçadan yapılan pankartı birleştirmek için terziye götürüldüğü zaman pankartı okuyan terzi ücret almamıştır. Ülkecek zor zamanlardan geçmekte olduğumuz bu zamanlarda Atatürk’e ve Atatürk’ün değerlerine sahip çıkan insanların olduğunu görmek ne güzel! Böylesine güzel insanların arasında olduğum için, böylesine güzel insanlarla aynı takımı tuttuğum için ne kadar gururlansam azdır.  Futbol sadece futbol değildir; bir yaşamdır, bir sevdadır, bir tutkudur.

Atatürk’ün Ordusu”  pankartı  ile her gönülde ufak bir kıpırdanma yaratmış olmamız ise bize olumlu dönecektir. Ve Antalyaspor’u unutan Antalya halkı yavaş yavaş Antalyaspor’a doğru gelecektir.”Güneşin kentinin aydınlığı başkente taşındı.” şeklinde yapılan yorum çok güzel bir yorumdu. Biz güneşin kentinin çocukları, biz goca yörükler asla değerlerini unutmadık. Şehrine ihanet etmeyen çocuklarız biz; kendi değerlerimizi mi unutacağız?

Atamızın değerlerinde yürümeye devam eden büyük Antalyaspor taraftarı, haftanız da sevdamız kadar güzel olsun.

Kırmızı beyaz aşkla kalınız, sevdanız daim olsun.