Gencer’den Transfer Vurgunu

Atilla Türker, Gültekin Gencer ve BB Erzurumspor kulübü arasında geçen transfer vurgununu açığa çıkardı …

Gencer’den Transfer Vurgunu
10 Temmuz 2017 10:11

Atilla Türker, bugün yaptığı haberde Gültekin Gencer ve BB Erzurumspor kulübü arasında geçen transfer vurgununu açığa çıkardı.

Atilla Türker, Gültekin Gencer’in geçtiğimiz sezon Onur ve Halil İbrahim’i BB Erzurumspor’a gönderirken Antalyaspor adına ödeme alınmamasına rağmen kendi adına 580 bin TL’lik sekiz adet senet aldığını ortaya çıkardı.

Skandal 2016 yılının aralık ayında BB Erzurumspor Kulüp Müdürü Alper Aydoğdu’nun Antalyaspor Kulübü Muhasebe Müdürü Yılmaz Kule’yi arayarak  “Borcumuzu hangi hesaba göndereyim” demesiyle ortaya çıktı. Antalyaspor kayıtlarında alacak görünmezken konu hakkında rapor tutuldu.

Ayrıca Antalyaspor Kulübü Genel Müdürü Adem Kart’ın daha önce Gültekin Gencer’i oyuncuların bedava verilmemesi konusunda uyardığı ortaya çıkarken, her iki futbolcu da menajerleri aracılığıyla TFF’ye başvurarak sözleşmelerini tek taraflı feshetmişti.

Öte yandan Altınordu kulübünden 550 bin TL ücretle gelen Halil İbrahim’in yanı sıra Onur’un BB Erzurumspor’a transferi için oyuncuya yıllık 25.400 TL, menajeri Olgun Peker’e ise 295 bin TL verilmesi kayıtlarda yer aldı.

Halil İbrahim ve Onur’un menajerliği ise oyuncular BB Erzurumspor kulübünde oynarken el değiştirerek Sezer Bravo’ya geçti. BB Erzurumspor’un Onur’un transferinde ise menajeri Sezer Bravo’ya 2 adet 50 bin euro tutarında senet verdiği, bu senetlerin tahsil edilememesi sebebiyle  menajerin Erzurumspor’a ihtarname çektiği öğrenildi.