Gencer’den İbra Tepkisi

Gencer’den İbra Tepkisi
22 Temmuz 2017 10:10

Antalyaspor eski başkanı Gültekin Gencer, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleşen Antalyaspor A.Ş. 2017 yılı Olağan Genel Kuruluna tepki gösterdi.

Toplantıya davet edilmediği için katılmadığını söyleyen Gencer, “Antalyaspor üzerinden siyaset yapılıyor. Bizim tek suçumuz Antalyalı olmak. İnşallah sonumuz Mersin İdmanyurdu’na benzemez. Anlayan anlar” ifadelerini kullandı.

Genel kurulun yapıldığı saatlerde sosyal medya hesabından yazılı açıklama yapan Gencer, “Bugün Antalyasporumuzun mali genel kurulu varmış. Hissedarı ve 3 yıl başkanlığını yapmış olmama rağmen maalesef davet gelmedi. Genel kurul varsa 24 saat önce bilanço yayımlanması lazım. Yayımlanmış bir bilanço yok (keza yayınladık görmek isteyen gelip görebilir cevabını genel kurul sonrası vereceklerine eminim) davetiye gönderdiklerinde de genel kurul tarihi yok. Anlaşılan oldu bittiye gelecek. Net olarak her şey belli oluyor. Birileri yazıyor birileri oynuyor. Olan Antalyama oluyor. Antalyaspor üzerinden siyaset yapılıyor. Bizim tek suçumuz Antalyalı olmak. İnşallah sonumuz Mersin İdmanyurdu’na benzemez. Anlayan anlar. Bundan sonra her şeyi açık konuşacağız. En Büyük Antalyaspor” diye konuştu.

Olağan Genel Kurul’da başkan Ali Şafak Öztürk ile eski başkan Gültekin Gencer dönemlerinin bilançosu ayrı ayrı görüşülmüş, Gencer’in görev yaptığı dönemin bilanço gelir tablosu ibra edilirken Gültekin Gencer hakkında Antalyaspor’un yargıya taşıdığı faaliyetleri ibra edilmemişti.