Gencer: “Tribünleri Sürekli Doldurmamız Gerekiyor”

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında sahasında Galatasaray’ı ağırlayacak olan Antalyaspor’da Başkan Gültekin Gencer açıklamalarda bulundu…

Gencer: “Tribünleri Sürekli Doldurmamız Gerekiyor”
15 Nisan 2016 13:49

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında sahasında Galatasaray’ı ağırlayacak olan Antalyaspor’da Başkan Gültekin Gencer açıklamalarda bulundu.

Galatasaray ile önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirten Gencer, ligin son haftalarındaki maçlarını daha stressiz ve rahat bir ortamda oynamak için kazanmak istediklerini vurguladı.

Kazanacak kadroya ve inanca sahip olduklarını söyleyen Gültekin Gencer, futbolcularına ve teknik heyete bu maçla ilgili güvenlerinin tam olduğunu dile getirdi.

Antalyalı futbolseverlere güzel bir maç izlettirmeyi istediklerini kaydeden Gencer, tek dileğinin Antalya halkının Antalyaspor’u yalnız bırakmaması olduğunu ifade etti. Antalya’nın artık futbol şehri olduğunu vurgulayan Antalyaspor Başkanı, tribünlerin bu sene dolduğunu hatırlattı.

Antalya’da milli maç gibi organizasyonları görmek istediklerini açıklayan Gültekin Gencer, bu tribünleri sürekli olarak doldurmalarını gerektiğini aktardı.