Gencer, Olimpos Rotary’nin Konuğu Oldu

Başkan Gültekin Gencer, Olimpos Rotary Kulübü’nün konuşmacı konuğu oldu …

Gencer, Olimpos Rotary’nin Konuğu Oldu
5 Nisan 2016 15:28

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, konuşmacı olarak katıldığı Olimpos Rotary Kulübü’nde azalan seyirci sayısını yeni stadyumla birlikte yeniden kazanmaya başladıklarını söyledi.

Gencer, Olimpos Rotary Kulübü’nde yaptığı konuşmada takımı ve şehri hareketlendirmek için Samuel Eto’o transferinin yapıldığını, Antalya’nın bir futbol şehri olma yolunda ilerlediğini ve kırmızı beyazlı ekibimizin 44.000 Passolig kartlı 18.000 kombineli taraftarının bulunduğunu belirtti.

Gencer, Samuel Eto’o transferinin ardından Antalyaspor’un da kabuğunu yırttığını ve yıllık 1000 adet olan forma satışlarının Eto’o sayesinde 12 bin civarına ulaştığını dile getirdi.

Antalya’nın fiziki bakımdan Sevilla’dan bir farkı bulunmadığına da dikkat çeken Gencer, tek farkın UEFA Kupası olduğunu söyledi.

Türkiye – İsveç maçında Antalya seyircisinin iyi bir ev sahipliği yaptığına da değinen Gencer, bilet satışlarının başlamasının ardından üç gün içerisinde biletlerin tükendiğini, mayıs ayı sonunda da İngiltere Milli Takımı’nın Antalya’da maç yapacağını ve İngiltere Milli Takımı’nın geldiği yere herkesin “Türkiye güvenlidir” diyerek gelebileceğine dikkat çekti.

Konuşmaların ardından Gültekin Gencer’e Olimpos Rotary Başkanı Esra Kızılateş tarafından katılımı sebebiyle Onur Belgesi verildi.