Gencer Antalyaspor’un Bütçesini Açıkladı

Gencer Antalyaspor’un Bütçesini Açıkladı
18 Eylül 2015 00:44

Antalyaspor A.Ş Başkanı Gültekin Gencer ve yönetim kurulu üyeleri, Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD)’nin kahvaltılı toplantısının konuğu oldular. Toplantıda açıklamalarda bulunan Gencer, Antalyaspor markasının Antalya şehrine olan katkısının hep beraber konuşulması gerektiğini söyledi.

Antalyaspor’un kendisi için bir sevda olduğunu belirten Gültekin Gencer, tribünden gelmiş olduğunu ifade etti.Antalya’da doğup büyüdüğünü ve ömrünü Antalya’ya adadığını açıklayan Antalyaspor A.Ş Başkanı, Antalyaspor ile 6 şampiyonluk yaşadığını kaydetti. Gencer; bu şampiyonlukların 3 tanesinde tribünde, 3 tanesinde ise yönetimde olduğunu söyledi.

Antalyaspor’un inişli çıkışlı dönemlerden geçtiğini ifade eden Gencer, Akıncıoğlu zamanında yakalanan mali istikrar başarısı ile birlikte bayrağı devraldıklarını açıkladı.

Antalyaspor’un ateşten gömlek olduğunu kaydeden Gültekin Gencer, kendisine yapılan baskı neticesinde başkan adayı olduğunu ve bunun neticesinde seçildiğini söyledi. Antalyaspor’daki ilk yıllarında şanssız bir şekilde küme düştüklerini belirten Gencer, küme düşülmesinin ardından görevden kaçmadıklarını aktardı.

Antalyaspor A.Ş Başkanı Gültekin Gencer, Antalyaspor’un bu yıla ait bütçesinin 97.5 milyon TL olduğunu açıkladı. Belediyelerden sonraki dönemlerde Antalyaspor tarihinde ilk defa yönetim kurulu üyelerinden reklam karşılığında 8 milyon TL katkı verildiğini söyleyen Gencer, 19 milyon TL değerinde realize edilmiş bütçeye ulaştıklarını belirtti.