Gencer: “Antalyaspor İsmine Expo Eklenebilir”

Gencer: “Antalyaspor İsmine Expo Eklenebilir”
29 Kasım 2015 11:36

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, G20 Zirvesi’nin geri dönüşünün paha biçilemez olduğuna dikkat çekti ve takımın adına “Expo 2016” eklenmesinin değerini savundu.

Takımın adının “”Antalyaspor Expo 2016” olması için çalışmalarda bulunduklarını belirten Gencer, bunun Expo 2016 için yapılabilecek en iyi tanıtım olduğuna dikkat çekti. Gencer, Expo 2016’nın da Antalyaspor için tarihi bir fırsat olduğunu savunarak, “Spor Toto Süper Lig’de oynanan her maçta Antalyaspor Expo 2016 denilecek olması dahi beni heyecanlandırmaktadır.” ifadelerini kullandı.

Antalya Arena için de isim sponsor arayışlarını sürdürdüklerini belirten Gencer, Sabancı Holding’i ziyaret ettiklerini söyledi. Gencer, stadyumun inşa edildiği alanda daha önce Sabancı Spor Salonu’nun bulunması sebebiyle “Sabancı Arena” ismini kendilerine teklif ettiklerini ve dönüş beklediklerini belirtti.

Öte yandan takımın adında ve logosunda bulunan MedicalPark’a tepki gösteren Antalyaspor taraftarlarının ise bu gelişmeyi nasıl tepki verecekleri merakla bekleniyor.