Geçen Seneden İzler

23 Eylül 2019 08:50

Evren İlkdoğan yazdı…

Kasımpaşa deplasmanında her şey Antalyaspor’un istediği gibi başladı. Rakibin en önemli isimleri teker teker sahayı sakatlanarak terk ettiler. Maçın ikinci yarısı başlarken Kasımpaşa’nın hamle şansı kalmamıştı.

Ama sahada kazanmayı isteyen, savaşan tarafta onlardı.

Antalyaspor ilk golü yedikten sonra hemen cevap verdi ama gol VAR’a takıldı. Hemen dönüşünde amatörce bir gol yiyerek 2-0 geriye düştük. Ardından yaşanan pozisyonda Fredy’nin kafa vuruşunda top önce üst direğe sonra rakibin eline çarptı ve belki de kaleye girecek top dışarı çıktı. Hakemin gözü önünde olan pozisyonda penaltı çalması ve kırmızı kart göstermesi için hiçbir şeye ihtiyacı yoktu .Hakem VAR’dan gelen talimatı dinledi ve skandal bir kararla devam kararı verdi.

VAR sistemi Türkiye’de ihtiyacı olan tarafa maçı vermek için mi kullanılıyor sorusunu kendime sormadan edemiyorum. Bu kadar aleni şekilde hata yapılmaz çünkü.

Sonrasında sahada geçen sene geriye düştükten sonra oyundan kopan ve fark yiyen Antalyaspor vardı.

Kötü futbolun karşılığında 3 gol yiyerek maçı tamamladık.

Bülent Korkmaz eleştiri oklarının göbeğindeki isimdi .5 maçta alınan 5 puan oynanan rakiplere bakılırsa başarısızlıktır. Bir hafta iyi ,bir hafta kötü futbol ise istikrarsızlıktır.

Sürekli 2 gol ve üstü yemek teknik ekibin hatasıdır

Bülent Korkmaz maçtan sonra “Bu hafta olmadı, haftaya kazanırız” dedi ama haftalar geçtikçe kendi kredisinden yediğinin farkında mı, şahsen merak ediyorum. O kadar uç noktalarda doğrular ve yanlışlar yapıyor ki, bir hafta yaptığı bir şey üzerinden onu överken sonraki hafta onu yine yapmadıkları yüzünden yeriyorum. Takımın ortası olmadığı gibi kendisinin de ortası yok maalesef.

Futbolda istikrar çok önemli ama bu şekilde bir gidişat nereye kadar sürer, kestiremiyorum.

Kendisinin de dediği gibi Malatyaspor’u yeneriz ve camia olarak rahatlarız demek istiyorum.

Bakalım Pazar günü bunu başarabilecek miyiz?