Antalyasporlu Futbolculardan Taraftara Protesto

Antalyasporlu Futbolculardan Taraftara Protesto
20 Aralık 2014 23:59

Antalyaspor’un Kayserispor’u evinde 2-0 mağlup ettiği maçtan sonra tribünler tarafından çağırılan futbolcular, tribünlere gitmeyerek hemen soyunma odasının yolunu tuttu.

Alanyaspor maçındaki 4-0 yenilgiden sonra taraftarın eleştirilerine maruz kalan futbolcuların, bu şekilde karar aldığı öğrenildi.

Öte yandan, basın  toplantısında bu konuya değinen Hami Mandıralı, olayla ilgili şunları söyledi:

Antalya şehri, futbol şehri olmak zorunda. Bu kentin Süper Lig’de mutlaka bir takımı olmalı. Taraftarımız da iyi günümüzde de kötü günümüzde de yanımızda olmalı. Alanyaspor maçında yapılan kötü tezahüratlar, oyuncularımızı çok fazla etkiledi. Oyuncularımız da gelen eleştiriler karşısında böyle bir yol izledi ve taraftarı protesto etti. Ama ne olursa olsun bizler, taraftarımızın bizim bir parçamız olmasını isteriz. Takımımızın taraftara ihtiyacı var.”

Ayrıca karşılaşma sonunda oyuncuların tribüne gitmemesinde Mehmet Sedef’in parmağı olduğunu savunan Grup 1966, Antalyaspor yönetimi ve Mehmet Sedef’i protesto etti.

Maç sonunda soyunma odası çıkışında bekleyerek Sedef’i protesto etmek isteyen Grup 1966 üyeleri, futbolcuların tribüne gelmek istediklerini fakat Mehmet Sedef’in kaptan olarak bu duruma engel olduğunu belirttiler ve hem yönetim hem de Sedef aleyhine slogan atıp, protestoda bulundular.

Grup 1966’nın protestosu sırasında olası bir taşkınlık için çevik kuvvet ekiplerinin de önlem aldığı görüldü.