Fikret Öztürk: “Hep Birlikte Olursak Başarıya İmza Atarız”

Antalyaspor Kulübü Derneği’nin yeni başkanı olarak seçilen Fikret Öztürk, kadrosuyla birlikte Antalyaspor’un başarısı için bir araya geldiklerini söyledi.

Fikret Öztürk: “Hep Birlikte Olursak Başarıya İmza Atarız”
29 Haziran 2019 13:29

Hep birlikte olmaları durumunda başarıya imza atacaklarını vurgulayan Fikret Öztürk, amaçlarının günü kurtarmak olmadığını ve Antalyaspor’a sürekli gelir sağlayacak projeler üretilmesini sağlayacaklarını belirtti.

Yapmakta oldukları istasyonu Antalyaspor Kulübü Derneği’nin mülkü olarak kalmasını düşündüğünü kaydeden Öztürk, bundan sonra böyle mülkler oluşturarak kira ve işletme gelirleriyle Antalyaspor’u geleceğe taşımak istediklerini ifade etti.

Günü kurtarmaya değil geleceği inşa etmek için bu yönetime geldiklerini ve her kapıyı çalacaklarını söyleyen Fikret Öztürk, yaptıkları her şeyin Antalyaspor için olacağını ve tek vücut olarak çalışacaklarını aktardı.

Antalyaspor’u yaşatmak ve Avrupa takımı yapmak istiyorlarsa altyapı ile maddi geliri güçlendirmeleri gerektiğini belirten Öztürk, Antalyaspor’un kuruşuna göz dikenin karşısında olacaklarını kaydetti.