Fazlı Ulusal Başkanlığa Aday

Fazlı Ulusal, gelecek hafta yapılacak olan Mali Kongre’de yönetimin ibra edilmesi halinde başkan adayı olacağını açıkladı …

Fazlı Ulusal Başkanlığa Aday
19 Nisan 2016 16:08

Antalyaspor’da 3.5 sezon forma giyen Fazlı Ulusal, gelecek hafta yapılacak olan Mali Kongre’de yönetimin ibra edilmesi halinde başkan adayı olacağını açıkladı.

Kanal V’deki Kale Çizgisi programına konuşan Fazlı Ulusal, gelecek hafta yapılacak olan kongrede Gültekin Gencer’in kendisini aklamak için yollar aradığını savundu. Kulübün hisselerinin büyük çoğunluğunu elinde bulunduran Nafiz Tanır’ın da tutumunu merak ettiğini söyleyen Fazlı, yönetimin aklanması durumunda ibra için elini kaldıran herkesin yolsuzluğun içinde olduğunu düşüneceğini ve bu durumun altında pek çok kişinin kalacağını söyledi.

Antalyaspor’da büyük bir temizlik yapılması gerektiğini savunan Fazlı Ulusal, Gencer’in  aklanması halinde Nafiz Tanır ile ilgili de söyleyeceği olacağının altını çizdi. Menderes Türel ve eski başkanların da kendisi gibi düşündüğünü belirten Ulusal, Gültekin Gencer’in arkasında nasıl bir güç olduğunu ve kulüp içerisinde nasıl böyle at koşturduğunu merak ettiğini dile getirdi.

Bursaspor’da Erkan Körüstan yönetiminin ibra edilmediğine de dikkat çeken Fazlı Ulusal, Antalyaspor’da da aynısının yapılması gerektiğini savundu. Ulusal, mevcut yönetimin ibra edilmesi halinde kazanıp kazanmamasına umursamadan kulüp içerisinde yapılan harcamaları ve belgeleri görebilmek için başkanlığa adaylığını koyacağını belirtti.