Evinize Gidin

Gerçekten Antalya halkı tarafından sevilen ve gerçek Antalyalı birinin başkanlığa gelmesini bekliyoruz. Ama lütfen kurtarın bizi bu yönetimden …

Evinize Gidin
6 Aralık 2017 07:59

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk; enkaz devir aldım edebiyatı yapıp, kulübün borç batağında olduğunu söyledin. Hatta bunun yüzünden ilk başlarda istifa etmeyi düşündüğünü belirttin. Eski yönetimin kurduğu kadroyla geçen seneyi güzel bir şekilde bitirdin ama bu sezon takke düştü kel göründü.

Mali durum bu kadar kötüyken, nasıl bu kadar maliyetli transferler yapabildin. Hala bunu açıklayamadın. Kim ne kadar para kazanıyor, kimse bilmiyor.

Yaptığın hiçbir transfer olmadı. Bugün “Ali Şafak Öztürk ne iyi etmiş de şu oyuncuyu transfer etmiş” diyeceğimiz bir tane adam yok. Yaptığın transferler tutmadığı gibi Mbilla ve Motta gibi etkili iki oyuncuyu elinden çıkardın.

Avrupa transfer piyasasında ne kadar sorunlu adam varsa takıma doldurdun. Müzmin sakat Sandro ve Menez’e milyonlarca euro para verdin. Doping nedeniyle UEFA’dan ceza alıp almayacağı belli olmayan Nasri’yi takım dengesini bozacağını hiç düşünmeden transfer ettin. Onu da sadece Malatya deplasmanında oynarken gördük. Bir daha hiçbir deplasmanda görmedik.

Bu hocanın ismi takımın altında kalıyor” dedin Rıza Çalımbay’ı gönderdin. Ama gördük ki senin tecrübesizliğin takımın altında kalıyor. Kulübü batıracağını anlar anlamaz da kaçmayı tercih ettin.

Daha yazmadığım o kadar şey var ki; en güzeli evine git Ali Şafak Öztürk. İstersen Fenerbahçe yönetimine de girebilirsin. Hiç de hatır koymayız, üzülmeyiz.

Gelelim Leonardo’ya… Bu Sakıb ve Celustka ısrarının sebebini anlamak mümkün değil. Birçok alternatifin varken sürekli aynı kadroyla maçlara çıktın. Yaptığın değişiklikleri anlamak bile mümkün değil. Sahanın en iyisi olan Yekta’yı nasıl çıkarabildin? Kulübeden kimse ikaz da etmedi mi “bu adam iyi oynuyor” diye. Leonardo senden teknik direktör falan olmaz sende evine gidebilirsin.

Nasri, Menez, Sandro, Djourou, Sakıb, El Kabir ve Emre Güral… Kazandığınız para helal değil. Bizleri futbola küstürdünüz. Sizin yüzünüzden evde spor programı bile izleyemez olduk. Lütfen artık siz de evinize gidin.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Başkan Ali Şafak Öztürk’ün takımın başında kalmasını istediği açıklamayı derin bir üzüntüyle okudum. “Dere geçerken at değiştirilmez” ifadesini kullanmış ama at dereyi geçemiyor, ne yapacağız? Bu şekilde devam edersek at yüzünden biz de boğulacağız bu derede.

Gerçekten Antalya halkı tarafından sevilen ve gerçek Antalyalı birinin başkanlığa gelmesini bekliyoruz. Hasan Akıncıoğlu’na bile razıyım. Ama lütfen kurtarın bizi bu yönetimden.

 

 

 

 

 

ETİKETLER: ,