Eto’o’nun Menajerinden Sözleşme Resti

Samuel Eto’o’nun menajeri Wilfried de Happi, Eto’o’nun geleceğine dair açıklamalarda bulundu …

Eto’o’nun Menajerinden Sözleşme Resti
4 Ocak 2018 10:41

Antalyaspor’un başarılı oyuncusu Samuel Eto’o’nun menajeri Wilfried de Happi, FANATİK gazetesine Eto’o’nun geleceğine dair açıklamalarda bulundu.

Wilfried de Happi, Beşiktaş taraftarının, Eto’o’nun Barcelona’da oynadığı zamanlarda kendisine yönelik destek mesajı yayınladığı için Kamerunlu oyuncunun kalbinde olduğunu belirtirken, bir gün Beşiktaş ve Eto’o’nun yolları kesişmesi halinde Eto’o’nun bu sevgiye karşılık vermek için her şeyi yapacağını söylerken, geçtiğimiz sene Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nin açılışında yapılan organizasyondan Eto’o’nun haberinin olmadığını ve Beşiktaş’ın Eto’o konusunda her zaman favori bir takım olduğunu belirtti.

Sene başında iyi geçen iki sezonun ardından Eto’o’ya sözleşme teklif edilmediğini belirten de Happi, kendilerine Antalyaspor’un maddi sıkıntıları olduğu söylendiğini fakat yeni transferlere Eto’o’nun maaşından iki kat daha fazla maaş verildiğini dile getirdi. Ali Şafak Öztürk’ün iyi bir vizyonu olsa da takımın dengesini bozduğunu söyleyen ünlü menajer, “Kulüpteki istikrar ve denge bozulduğunda takımda Messi bile olsa bir şey fayda etmez.” dedi.

Samuel Eto’o’nun Antalyaspor ile altı aylık kontratı kaldığını ve sezon sonu yeni takımlarla transfer görüşmesi yapabileceğini söyleyen Wilfred de Happi, kendilerine Güney Amerika, Asya ve Avrupa’dan birçok teklif geldiğini, 37 yaşındaki Kamerunlu golcünün ise ilk tercihinin Türkiye’de kalmak olduğunu savunurken, kendilerine bir kontrat önerilirse bunu düşüneceklerini ve artık Eto’o’nun geleceği ile ilgili kararın verilmesi zamanının geldiğini açıkladı.