Eto’o, Yabancı Oyunculara Ulaşmış

Başkan Cihan Bulut, Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın konuğu oldu.

Eto’o, Yabancı Oyunculara Ulaşmış
10 Nisan 2018 16:26

Başkan Cihan Bulut, Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın konuğu oldu.

Hafta sonu oynanacak Atiker Konyaspor mücadelesi öncesindeki polemiklere değinen Cihan Bulut, Samuel Eto’o’nun Antalyaspor’daki yabancı futbolculara telefon açarak temasta bulunduğunu ve gelecek sezon Konyaspor’a transfer olmaları konusunda konuşmalar yaptığını söyledi.

Konyaspor’un bu tip duruma gireceğini sanmadığını belirten Cihan Bulut, Eto’o’nun sözleşmesi bitecek olan oyuncuları arayıp “Seni Konyaspor’a transfer etmek istiyoruz, burada şartlar iyi, her şey çok güzel” şeklinde konuşma yaptığını, Eto’o’nun telefonla konuştuğu oyunculardan somut belgeler istedikten sonra hukukçuların TFF nezdinde harekete geçeceğini savundu.

Kamerunlu oyuncunun bu davranışını kınadığını da sözlerine ekleyen Başkan Bulut, “Eto’o bilsin ki biz büyük bir aileyiz. Ben oyuncuların hem başkanı hem de ağabeyiyim. Bu hafta da taraftarımızın desteğiyle maçı kazanacağız.” ifadelerini kullandı.

Antalyaspor olarak bu tür olaylarla anılmak istemediklerinin de altını çizen Başkan Cihan Bulut, Antalyaspor camiası olarak herhangi bir yanlışa karşı misliyle cevap vereceklerini, yaşananların ise Federasyon nezdinde değerlendirileceğini aktardı.