Eto’o, Okullar Ligi Açılışı’nda

Eto’o, Okullar Ligi Açılışı’nda
2 Aralık 2015 20:49

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek Okullar Ligi’nin açılışına Antalyasporlu futbolcular Samuel Eto’o, Can Arat, Zeki Yıldırım ve Şahin Aygüneş de katıldı.

Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Aksu ve Döşemealtı ilçelerindeki 80 okuldaki 140 takımdan 2 bin 250 öğrencinin futbol, basketbol, voleybol, hentbol branşlarında mücadele edeceği Okullar Ligi’nde geleceğin sporcularını yetiştirmenin hedeflendiği belirtildi.

Açılışta konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, genç sporcuların, attığı gollerle, sporculuğuyla, liderliğiyle ve kişiliğiyle Eto’o’yu örnek alması gerektiğini söyledi. Türel konuşmasının ardından Kamerunlu golcüyü yanına çağırırken öğrenciler de Eto’o’ya yoğun ilgi gösterdi.

Çocuklara sağlıklı yaşam için spor yapmalarını öneren Eto’o, konuşmasını “Yaşasın Antalya, yaşasın Türkiye” sözleriyle tamamladı. Eto’o’nun konuşmasının ardından kürsünün önüne gelen çocuklar Eto’o ile fotoğraf çektirmek için yoğun bir çaba gösterdiler.

Antalyaspor A.Ş Başkanı Gültekin Gencer de salondaki genç sporculardan Antalyaspor logolu Passolig kart alıp Antalyaspor’a tribünden destek vermelerini istedi.