Arıcı: “Eto’o Kendisini Kurtarmaya Çalıştı”

Antalyaspor Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı, Antalyaspor’un ligdeki durumu, Sameul Eto’o ve 4-1 mağlup oldukları Fenerbahçe maçı hakkında açıklamalarda bulundu…

Arıcı: “Eto’o Kendisini Kurtarmaya Çalıştı”
24 Nisan 2018 17:08

Antalyaspor Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı, Antalyaspor’un ligdeki durumu, Samuel Eto’o ve 4-1 mağlup oldukları Fenerbahçe maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında açıklamalarda bulunan Cumhur Arıcı, erken yedikleri golün bütün hesapları alt üst ettiğini ve iki gol yedikten Fenerbahçe gibi bir takıma karşı zorlandıkları için maçı kaybettiklerini aktardı.

Eto’o’nun Antalyaspor tarihinde en çok gol atmış futbolcu olarak kırmızı beyazlı ekibin tarihindeki önemine değinen Arıcı, devre arasında Eto’o’nun kalmasını istediklerini ama Kamerunlu oyuncunun A.Konyaspor’u tercih ettiğini hatırlattı.

Antalyaspor’un düşme hattındayken Eto’o’nun para için gitmesinin taraftarda tepki uyandırdığını söyleyen Cumhur Arıcı, Eto’o’ya gidiş şeklinden ötürü bir kırgınlıkları olduğunu belirtti.

Eto’o’nun kendisini kurtarmaya çalıştığını ve bunun hoş olmadığını kaydeden Arıcı, Eto’o’nun ısrarla 2 yıllık sözleşme imzalatmaya çalıştığını ve kendilerinin lig sonunu görmek istemelerine rağmen Kamerunlu oyuncunun etik olmamasına rağmen A.Konyaspor ile anlaştığını kaydetti.

Düşme hattının üstünde olsalar bile risklerinin bulunduğunu ve endişeli olduklarını dile getiren Arıcı, son maça işi bırakmak istemediklerini ve kalan maçların kendileri için oldukça önemli olduğunu söyledi.

Ligin ikinci yarısında iyi işler yaptıklarını ve teknik ekip ve oyunculara güvendiklerini belirten Cumhur Arıcı, Hamza Hamzaoğlu’nun kendileri için çok kıymetli olduğunu ve Antalyaspor ligde kalacağına inandıklarını kaydetti.