Terzioğlu: “Eto’o İçin Teklif Yok”

Antalyaspor Asbaşkanı Bora Terzioğlu, yaptığı açıklamada kendilerine Eto’o için bir teklif ulaşmadığını belirtti …

Terzioğlu: “Eto’o İçin Teklif Yok”
27 Temmuz 2016 15:18

Antalyaspor Asbaşkanı Bora Terzioğlu, yaptığı açıklamada kendilerine Eto’o için bir teklif ulaşmadığını belirtti.

Bora Tezioğlu, yaptığı açıklamada Eto’o’nun iki sene daha Antalyaspor ile sözleşmesi bulunduğunu ve oyuncunun kalmasını istediklerini dile getirdi.

Terzioğlu, yaptığı açıklamada “Eto’o iki yıl daha bizim futbolcumuz. Resmi teklif yok. Eto’o’nun kalmasını istiyoruz. Gitmek istiyorsa da Antalyaspor’un menfaatleri doğrultusunda olacaktır.” dedi.

Öte yandan transfer çalışmalarına da değinen Terzioğlu, yaptığı açıklamada bir hafta içinde Antalyaspor’a yeni bir oyuncunun dahil olacağının müjdesini verdi. Transfer çalışmalarını yönetim prensibi gereğince gizlilik içerisinde yürüttüklerini açıklayan Terzioğlu, Antalyaspor’un kadrosuna iki üç isim daha dahil etmek istediklerini kaydetti.

Kamp döneminde futbolcuların performansının iyi olduğunu anlatan Terzioğlu, yöneticilerden Salih Peker, Emin Atıner ve Şefik Öz’ün takıma moral ziyareti gerçekleştireceğini söyledi.

Portekizli teknik direktör Jose Morais’in raporu doğrultusunda satış listesinde yer alan futbolcularla görüşmelerin de devam ettiğini kaydeden Terzioğlu, Lokman Gör’ün sözleşmesinin karşılıklı fesh edildiğini söyledi.