De Happi: “Eto’o Gitmek İstiyor”

Samuel Eto’o’nun menajeri, Eto’o hakkında açıklamalarda bulundu …

De Happi: “Eto’o Gitmek İstiyor”
5 Eylül 2017 15:04

Antalyaspor’un yıldızı Samuel Eto’o’nun menajeri Wilfried De Happi, golcü oyuncu hakkında şok açıklamalarda bulundu.

İddialara göre Antalyaspor yönetiminin sergilediği tutumun Kamerunlu yıldızı rahatsız ettiğini söyleyen De Happi, Eto’o’nun bu sebepten ötürü takımdan ayrılmak istediğini söyledi.

Geçen sezon transfer döneminin son gününde Samuel Eto’o’ya takımdan ayrılması için para teklif edildiğini ileri süren De Happi,  Eto’o’nun yaşadığı bu moral bozukluğuna rağmen farkını gösterdiğini ve kendini kanıtladığını söyledi.

Samuel Eto’o konusunda tek yetkili menajerin kendisi olduğunu ve Metin Korkmaz ile Özkan Doğan’ın yalnızca transferde ortak çalıştığı kişiler olduğunu aktaran De Happi, şunları söyledi:

Eto’o için birçok teklif aldık. Antalyaspor bu takımlar arasında en düşük teklif yapan kulüp. Eto’o yaşındaki bir oyuncu geleceğini garanti altına almak ve kafasında şüphe kalmamasını ister. Eto2o’ya iki seneliğine 14 milyon euroya varan teklifler geldi fakat Eto’o kabul etmedi. Bu tekliflerin kabul edilmemesinin en büyük sebebi Antalyaspor taraftarları oldu. Eto’o futbolu Antalyaspor’da bırakmak istiyordu fakat şu an kendisine haksızlık yapıldığı için yeni mücadele alanlarında son macerasını yaşamak istiyor.

Öte yandan Eto’o’nun kontratının son senesinde olduğuna da dikkat çeken De Happi, kulübe bu kadar katkı vermiş bir oyuncuya tatmin edici bir teklifin yapılmadığını, bu kadar iyi oyuncular alıp, büyük yatırımlar yapılırken Eto’o’yu görmezden gelmenin oyuncu adına üzücü olduğunu dile getirdi.

Samuel Eto’o’nun Antalyaspor’dan kesinlikle ayrılacağını da belirten Wilfried De Happi, sözlerini şöyle noktaladı:

Başkana da söyledik, ortada iyi ya da kötü bir boşanma var artık. Eto’o gitmek istediğini dile getirdi. Bu saatten sonra iki yol var, ya oyuncunun gitmesine izin vererek tekrar mutlu olmasını sağlamak ya da şartları Eto’o’nun mutlu olacağı duruma getirmek. Eto’o’nun önceliği Antalyaspor fakat Antalyaspor olmazsa da Türkiye’de kalmak istiyor.